• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Fantaseren jullie over een trio?

Jullie hebben een avondje samen, echte ‘quality time’. Lekker voor de openhaard of kachel, glaasje wijn en een goed gesprek. Jullie hebben het er al veel vaker over gehad hoe het zou zijn om eens een trio te doen samen met een andere (escort-)dame of man erbij. Deze avond hakken jullie de knoop door: ‘We gaan het doen: een trio voor koppels!’. En dan komen alle vragen. Hoe regel je zoiets als je in een relatie zit? Waar moeten jullie allemaal rekening mee houden? Hoe vind je iemand die geschikt is om samen met jullie deze fantasie om te toveren tot werkelijkheid? Zoeken jullie een man erbij, kijk dan eens naar de Koppel Experience van Mr. Perfect. Veel van onze gigolo’s bieden in hun dienstenpakket een trio voor koppels, waarmee jullie op een discrete en veilige manier jullie fantasie werkelijkheid kunnen maken.

Doe het samen 

Samen experimenteren betekent stappen zetten op onbekend terrein. Bij een trio voor koppels is het heel belangrijk om dit ook echt samen te doen. Op deze manier verlies je elkaar niet uit het oog en geef je samen een boost aan jullie seksleven. Hebben jullie er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn, zo’n trio-ervaring als koppel? Veel mannen hebben de fantasie om samen met een andere man of gigolo voor koppels intiem te zijn met hun vrouw. Jouw vrouw die wordt bemind door een andere man, die haar ook wil en die haar adoreert omdat ze fantastisch is… De ervaring leert dat zowel mannen als vrouwen na een trio-ervaring juist meer naar hun partner toetrekken. Zo geeft een trio voor koppels een positief effect voor beiden!

Waarom een gigolo voor koppels?

De meeste mannen vinden het delen van hun vrouw in een trio voor koppels heel opwindend, maar het vinden van een geschikte ‘tweede man’ kan best ingewikkeld zijn. De veiligste en meest discrete manier om een trio te organiseren is met dan ook een professional. Op de site van Mr. Perfect vind je altijd wel een gigolo voor koppels, die met jullie een Koppel Experience wil delen. Misschien denken jullie: “Waarom zouden we een gigolo voor een trio boeken?” en gaan jullie op zoek naar een onbekende of bekende in jullie privéleven. We kunnen echter zo een aantal nadelen opnoemen, waarmee een trio voor koppels een vervelende wending kan nemen en het toch echt een beter idee blijkt om dat met een professionele gigolo voor koppels te doen.

De bekende man

Wellicht hebben jullie een vriend of kennis, waar jullie als koppel een trio wel mee zien zitten. Als volwassen, open mensen kunnen jullie daar wellicht prima een gesprek over hebben en bij diegene peilen hoe hij er tegenover staat. Ook zullen jullie zo verstandig zijn, om van tevoren goede afspraken te maken over het verloop en vervolg van de trio-ervaring. Toch ligt er altijd een bepaald risico op de loer. Want wat doe je als je vrouw na een innige vrijpartij ineens wat gevoelens begint te ontwikkelen voor die andere man? Hoe dan ook zal dit voor een vervelende wending in jullie vriendschap en relatie zorgen. Met een gigolo voor koppels lopen jullie dit risico niet. Deze zal net zo gepassioneerd aan het trio voor koppels deelnemen, maar zal zich na de Koppel Experience op een discrete manier terugtrekken. De spanning is voor drie personen, maar de liefde blijft tussen jullie tweeën.

De onbekende man

Wat jullie ook zouden kunnen doen, is buiten jullie vrienden- en kennissenkring naar een man voor een trio op zoek te gaan. Hoe vindt je een relaxte, intelligente en aantrekkelijke man die ook nog eens aan jullie wensen voldoet? Eentje die bovendien in is voor een trio met jullie als koppel? Zo’n man ontmoeten in jullie privéleven is vaak erg ingewikkeld en zeker niet vanzelfsprekend. Komen jullie een kandidaat tegen, hoe vertel je diegene dan dat je hem wel ziet zitten? Je kunt er ook voor kiezen om een account aan te maken op een datingsite of om zelf een advertentie te plaatsen. Je zult echter snel doorhebben dat daar niet altijd de meest ‘zuivere’ types op af komen. De veiligste en meest discrete manier om een trio te organiseren is met een gigolo voor koppels. Laat niks aan het toeval over en bespreek samen jullie wensen voor een onuitwisbare Koppel Experience. 

Trio voor koppels: zo doe je dat!

De strekking van ons advies is duidelijk: ben je op zoek naar een trio voor koppels, boek dan een professional. Een high-class gigolo voor koppels bij Mr. Perfect zal aan jullie eisen voldoen. De meeste gigolo’s die samenwerken met ons vergezellen graag koppels op een Koppel Experience. Hij zal te allen tijde jullie grenzen respecteren en zal waar nodig sturing geven en initiatief nemen. Het is raadzaam om vooraf samen goed door te nemen wat jullie van elkaar accepteren en wat niet. Deel dit ook met de gigolo als hij gearriveerd is. Vinden jullie zoenen acceptabel? Wat vinden jullie van orale seks? Hebben jullie een ‘stopwoord’ afgesproken indien er iets voorvalt dat misschien minder fijn voelt? Het zijn allemaal dingen die handig zijn om te bespreken, voordat jullie met de gigolo in de trio voor koppels duiken. Wij leiden onze heren op tot echte professionals die niks aan het toeval overlaten. Bovendien weten jullie zeker dat de gigolo bij jullie als koppel past. Bij Mr. Perfect besteden we namelijk veel aandacht aan matchmaking en daarom zal de match gegarandeerd goed zijn! 

Gunnen jullie elkaar een mooie, sensuele en erotische ervaring waar jullie nog lang van na kunnen genieten? Dan is dit dé manier om jullie trio voor koppels te beleven: trakteer elkaar op een ‘Koppel Experience’ van Mr. Perfect. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Mr. Perfect. Wij helpen u graag!

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s