• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Paren- Swingersclub & andere erotische feesten

Geniet van een avond vol spanning en verleiding

Voor dit arrangement geldt een minimale boekingsduur van 3 uur

Vanaf 800,-

Swing, dans, speel, fantaseer, drink en geniet tijdens een avond uit met een van onze high-class gigolo’s in een spannende en erotische omgeving. Tijdens dit soort avonden kunt u al uw fantasieën ontdekken en uw seksuele verlangens in een veilige en erotische omgeving verkennen. Op locaties als deze zijn meestal verschillende soorten kamers en decors zodat u helemaal kunt opgaan in het moment. Deze feestjes zijn toegankelijk voor man-vrouw koppels en single vrouwen. Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien geen geschikte partner heeft of dat u liever niet alleen gaat. Mr. Perfect assisteert u dan ook graag om de juiste man te kiezen voor een erotische ervaring als deze.

Onze high-class gigolo’s gaan enkel en alleen naar exclusieve paren- of swingersclubs en luxe erotische feesten. Voor dit arrangement geldt een minimale boekingsduur van 3 uur. Het is uiteraard ook mogelijk om met meer dan een gigolo deze fantastische avond te beleven, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Clubs: Fun4Two, Fata Morgana.

Erotische feesten: Madame Homard, Little Sins, Killing Kittens, Caviar de la Nuit en Big Little Secrets. Als u andere feesten of clubs wilt bezoeken dan horen wij het graag.

Praktische informatie

Vervoer & Aankomst

De high-class gigolo komt altijd naar u toe. U dient aan ons een ontmoetingslocatie door te geven en wij zorgen dat de gigolo hier op tijd zal arriveren. Deze locatie kan uw hotelkamer of een naast gelegen bar zijn om elkaar eerst een beetje beter te leren kennen voordat jullie je samen onderdompelen in het erotische feestgedruis. Het vervoer van en naar de feestlocatie dient door u te worden geregeld. Als jullie samen arriveren bij de club dient u de entree voor jullie beiden te betalen. Als de tickets vooraf geboekt moeten worden kan Mr. Perfect u hierbij assisteren. De kosten voor de tickets dienen door u minimaal 24 uur voor de start van het feest te zijn voldaan. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. Het kan voorkomen dat hiernaar gevraagd wordt.

Tijdens de avond

Het kan zijn dat jullie iemand tegenkomen waarmee jullie beiden wel een trio zouden willen. Het kan ook zijn dat de gelegenheid zich voordoet voor kwartet of meer. Het is belangrijk dat jullie daar beiden mee instemmen en er beiden ook plezier aan beleven. Overleg goed met de gigolo wat zijn wensen en verwachtingen zijn en zorg dat deze matchen met die van u.

Voorbereiding

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke. Als u specifieke wensen of ideeën heeft kunt u dit aan ons doorgeven, wij zorgen voor een date op maat!

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mocht u dan nog graag wat langer van hem willen genieten dan kunt u de boeking verlengen. U kunt aan hem doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen zal hij zich rustig klaarmaken en dienen jullie samen de locatie te verlaten. U brengt hem dan terug naar de locatie waar jullie elkaar ontmoet hebben en daar nemen jullie afscheid van elkaar.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s