• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Boyfriend Experience (BFE)

Een beleving vol erotische en intellectuele uitdaging!

Vanaf 550,-

Geniet van de ultieme beleving van tederheid, passie, gezelligheid, erotisch plezier en verleiding zoals u dit van uw vriend zou verwachten. De BFE houdt in dat jullie samen een plezierige tijd beleven die meer aanvoelt als een ‘echte’ relatie dan snelle seks. Er is sprake van (h)echte connectie; zowel fysiek als mentaal. De high-class gigolo’s die door Mr. Perfect vertegenwoordigd worden zijn heren van het goede leven. Ze zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Bovendien zijn ze zorgzaam, gevoelig en empathisch en beschikken ze over een grote dosis humor.

Onze high-class gigolo’s maken u graag het hof. Ze zullen u te allen tijde met respect behandelen en uw grenzen respecteren. Door de ontspannen sfeer kunnen jullie samen een intiem voorspel beleven om vervolgens helemaal in elkaar op te gaan. Na jullie intieme moment kunnen jullie heerlijk nagenieten onder het genot van een glaasje wijn en een goed gesprek.

Tijdens een BFE-ontmoeting kan een high-class gigolo u vergezellen naar een romantisch diner, met u meegaan naar het theater, een spa of met u meereizen naar het buitenland. Hij zal u zowel op het gebied van erotiek als intellect uitdagen om het beste in elkaar naar boven te halen. Daten zonder zoenen is niet erg opwindend, dit is de reden dat Mr. Perfect alleen samenwerkt met mannen die tijdens jullie tijd samen ook het voortouw zullen nemen voor een goede zoen. De BFE leidt in de meeste gevallen niet tot verliefdheid maar tot een onvergetelijke ervaring die u wellicht meerdere keren wilt beleven.

Praktische informatie

Aankomst

Voor iedere boeking geldt dat de high-class gigolo naar u toe komt. Hij zal u bezoeken in een hotel of andere privégelegenheid, dit kan ook uw eigen woning zijn. Het is dus niet mogelijk om hem te bezoeken op zijn woon- of werkadres. Bij het maken van een boeking of het reserveren van een arrangement dient u aan ons de locatie door te geven. Wij zorgen ervoor dat de man van uw dromen op tijd en discreet aankomt op de door u aangegeven locatie. De aankomst en het vertrek van de gigolo zal te allen tijde onopvallend zijn. Hij zal zich altijd stijlvol kleden. Hij draagt altijd een nette broek met een bijpassend overhemd met daaroverheen een blazer of mantel, tenzij u anders wenst. Hij zal, indien u dit wenst, niet voor de deur uitstappen.

Voorbereiding

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke. Heeft u iets speciaals in gedachten? Dan kunt u dit natuurlijk altijd meenemen en overleggen met uw gigolo.

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mocht u dan nog graag wat langer van hem willen genieten dan kunt u de boeking verlengen. U kunt aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen zal hij zich rustig klaarmaken voor vertrek en zal hij als eerste de locatie verlaten.

Enkele tips om de ultieme BFE te beleven

Breng ons op de hoogte van uw voorkeuren: is het een bepaalde karaktereigenschap of uiterlijk kenmerk dat u opwindt? Wij zullen de beste match voor u uitkiezen.

  • Neem de tijd: in 2 uurtjes tijd is het lastig om op elkaar in te spelen. Het wordt gehaast en ongemakkelijk als alles snel moet.
  • Lees goed de informatie op het profiel van de gigolo naar keuze, zo voorkomt u teleurstellingen.
  • Doe uw best om het de gigolo naar de zin te maken, hij zal zich dan ook voor meer dan 100% inzetten voor u.
  • Iedere gigolo is anders, als u een keer een mindere klik met iemand heeft geldt dit niet als een standaard voor de rest van de heren. Laat ons weten wat er tegenviel en wij zullen u verrassen met een unieke passende ervaring.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s