• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Men for Men

Geniet van de ultieme beleving van erotisch plezier en verleiding zoals u dit van uw geliefde zou verwachten

Vanaf 550,-

Men for Men is een nieuw concept binnen de high-class gigolo wereld. Wij hebben dit arrangement ontwikkeld voor mannen die van mannen houden. Mr. Perfect is het eerste high-class bureau in Nederland die deze service aanbiedt. Wij zijn van mening dat ook mannen op fijne wijze gebruik moeten kunnen maken van de diensten van een mannelijke escort.

Een aantal van onze knappe gigolo’s zijn homo- of biseksueel. Zij hebben graag intiem contact met een man. Omdat zij zich oprecht aangetrokken voelen tot andere mannen, zal de connectie tussen jullie als echt aanvoelen. Uiteraard bepalen jullie samen het tempo en kunnen jullie elkaar op een speelse wijze ontdekken.

Praktische informatie

Aankomst

Voor iedere boeking geldt dat de high-class gigolo naar u toe komt. Hij zal u bezoeken in een hotel of andere privégelegenheid, dit kan ook uw eigen woning zijn. Het is dus niet mogelijk om hem te bezoeken op zijn woon- of werkadres. Bij het maken van een boeking of het reserveren van een arrangement dient u aan ons de locatie door te geven. Wij zorgen ervoor dat de man van uw dromen op tijd en discreet aankomt op door u aangegeven locatie. De aankomst en het vertrek van de gigolo zal te allen tijde onopvallend zijn. Hij zal zich altijd stijlvol kleden. Hij draagt altijd een nette broek met een bijpassende blouse met daaroverheen een blazer of mantel, tenzij u anders wenst. Hij zal indien u dit wenst ook niet voor de deur uitstappen.

Voorbereiding

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die nodig kunnen zijn. Denk aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke. Heeft u iets speciaals in gedachten? Dan kunt u dit natuurlijk altijd meenemen en overleggen met de gigolo. Het is belangrijk om uw wensen vooraf duidelijk kenbaar te maken, zo kunnen wij zorgen voor een perfecte match.

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mocht u dan nog graag wat langer van hem willen genieten, dan kunt u de boeking verlengen. U kunt aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen, zal hij zich rustig klaarmaken voor vertrek en zal hij als eerste de locatie verlaten.

Enkele tips om de ultieme avond te beleven

Breng ons op de hoogte van uw voorkeuren: is het een bepaald gedrag dat u opwindt? Een sprankelende uitstraling? Een gespierd lichaam? Of een bepaalde kleur ogen? Wij zullen u helpen met het kiezen van de beste match.

  • Neem de tijd: in 2 uurtjes tijd is het lastig om op elkaar in te spelen. Het wordt gehaast en ongemakkelijk als alles snel moet.
  • Lees goed de informatie op het profiel van de gigolo naar keuze, zo voorkomt u teleurstellingen.
  • Doe uw best om het de gigolo naar de zin te maken, hij zal zich dan ook voor meer dan 100% inzetten voor u.
  • Houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle mannen dezelfde service verlenen. Heeft u hier vragen over? Stel ze gerust!

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s