• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Spa Experience

Een speciaal verwenmoment in een romantische setting

Deze experience heeft een minimale boekingsduur van 4 uur.

Vanaf 900,-

Onze high-class gigolo’s weten een Spa Experience altijd zeer te waarderen omdat zij op deze manier ook op het mentale vlak een connectie met u kunnen maken. Gedurende de dag leren jullie elkaar steeds beter kennen, worden de gesprekken intiemer, genieten jullie van elkaar en de rust om vervolgens later de spanning te doen stijgen en de connectie te voelen die jullie gedurende de dag hebben opgebouwd. Ingegrepen in de Spa Experience is altijd de Boyfriend Experience. Er is sprake van een (h)echte connectie, zowel fysiek als mentaal. Onze high-class gigolo’s zijn het type man die u trots zou voorstellen aan uw familie en vrienden. Een man met wie de seks romantisch, intiem, gepassioneerd en allesbehalve saai is. Onze gigolo’s zijn zowel op het gebied van de erotiek als intellectueel uitdagend waardoor u een echte klik met hem zal ervaren. Heeft u vragen over welke gigolo het beste bij u past? Mr. Perfect helpt u graag bij het maken van de perfecte match.

U kunt dit arrangement boeken voor zowel openbare als privéwellness-faciliteiten. De Spa Experience is te boeken vanaf 4 uren. De eerste 2 uren worden berekend als Companion Only en hebben dus een lager tarief. De laatste 2 uren worden altijd berekend volgens het normale tarief. Wij gaan er namelijk vanuit dat in de laatste 2 uren de intimiteit plaats zal vinden. Ook als u een langere boeking maakt (meer dan 4 uren) gelden deze regels. Als u speciale of aanvullende wensen heeft, vernemen wij dat graag zodat wij voor u een boeking op maat kunnen verzorgen. De kosten voor de wellness, eten, drinken, massages en alle andere extra’s komen voor uw rekening.

Praktische informatie

Aankomst

Voor iedere boeking geldt dat de high-class gigolo naar u toe komt. Jullie kunnen elkaar ontmoeten bij de spa of op de locatie waar jullie samen, na een ontspannende dag in de spa, naartoe gaan. Bij het maken van een boeking of het reserveren van een arrangement dient u aan ons de locatie door te geven. Wij zorgen ervoor dat de man van uw dromen op tijd en discreet aankomt op de door u aangegeven locatie. De aankomst en het vertrek van de gigolo zal te allen tijde onopvallend zijn. De gigolo brengt stijlvolle kleding mee voor als jullie samen vertrekken naar het hotel.

Voorbereiding

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke. Heeft u iets speciaals in gedachten? Dan kunt u dit natuurlijk altijd meenemen en overleggen met uw gigolo.

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mocht u dan nog graag wat langer van hem willen genieten dan kunt u de boeking verlengen. U kunt aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen zal hij zich rustig klaarmaken voor vertrek en zal hij als eerste de locatie verlaten.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s