• Betrouwbare en eerlijke service
 • Discreet bureau
 • De echte Boyfriend Experience
 • Snelle en heldere communicatie

Werken met Mr. Perfect

De drijvende kracht achter ons succes is onze overtuiging dat de beste service alleen kan worden verleend door mensen die oprecht en dusdanig plezier hebben in hun werk dat het vaker niet dan wel daadwerkelijk als ‘werk’ voelt. Dit is natuurlijk des te meer van toepassing in de erotische dienstverlening. Daarom is het onze missie om het belangrijkste ingrediënt van ons bedrijf zo goed mogelijk te verzorgen en beschermen: JIJ!

Drijfveer

Mede door de toename in media-aandacht en vertegenwoordiging in films en series denken steeds meer mannen wel eens aan het leven als high-class gigolo. Niet eens in de eerste plaats vanwege de verwachte financiële voordelen, dit moet een extra kick geven en niet je drijfveer zijn. Je moet vooral kunnen genieten van erotiek, aandacht, verleiding en spanning.

Wederzijdse verwachtingen

Nog meer dan in andere sectoren zijn in dit vak wederzijds vertrouwen en communicatie de sleutelwoorden tot succes. Wij dragen zorg voor jouw privacy en wij zorgen voor een prettige en betrouwbare cliëntenkring. Het is raadzaam om jouw verwachtingen duidelijk aan ons kenbaar te maken tijdens het eerste gesprek. Wij zullen tijdens het eerste gesprek ook onze verwachtingen met je doornemen en we gaan de sollicitatieprocedure uitgebreid met je bespreken.

Cliëntenkring

Onze klantenkring bestaat uit zowel Nederlandse als internationale cliënten. Zij zijn allemaal op hun eigen manier interessant, goed opgeleid, gecultiveerd, respectvol en fijn gezelschap. Zij verwachten daarom hetzelfde van jou. Met andere woorden: een hogere standaard dan in de reguliere escort, wat een win-win situatie creëert voor zowel jou als voor onze cliënten.

Kernwaarden

Tijdens onze intake-procedure zullen we je alles vertellen over ons, onze werkwijze en zullen we je uitgebreid uitleggen wat de rol van een high-class gigolo inhoudt. Alle heren die zich aan willen sluiten bij onze onderneming dienen onze kernwaarden te vertegenwoordigen: discretie, klasse en hoffelijkheid.

Samenwerking

Indien we een samenwerking overeenkomen leiden wij jou op tot een echte professional. We zullen je nooit zomaar in het diepe gooien, wij leiden iedere nieuwe man individueel op door middel van de door ons zelfontworpen cursus. Tijdens deze cursus zullen we alles tot in detail bespreken en geven wij jou alle tools die je nodig hebt om succesvol te worden. De sollicitatieprocedure duurt ongeveer 2 a 3 weken. Jij zou in theorie jouw eerste boeking kunnen doen binnen een maand na je aanmelding.

Wanneer kom je in aanmerking?

Naast de vanzelfsprekende kenmerken zoals een positieve uitstraling en een stijlvol en verzorgd uiterlijk kun je in aanmerking komen indien:

 • Je tussen de 25 en 55 jaar oud bent
 • Je bent vrij om te doen wat je wilt en staat onder geen enkele dwang
 • Je werkt of je studeert op minimaal MBO 4 niveau
 • Je bent goed in vorm en je hebt een gave huid
 • Je bent 1.80m of langer
 • Je hebt een sterk ontwikkeld gevoelsleven
 • Je bezit uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je bezit een empathische, avontuurlijke en speelse persoonlijkheid
 • Je hebt een verleidelijke allure over je en je weet hoe je hiermee om moet gaan
 • Je bent zowel emotioneel als financieel onafhankelijk
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, bij voorkeur ook Engels. Of naast Engels heb je een andere Westerse taal als moedertaal (Frans, Duits, Spaans enz.)

Wat verder belangrijk is

 • Je bent in het bezit van een West-Europees BSN-nummer en paspoort
 • Je lichaam dient in goede proporties te zijn
 • Je houdt van mode en kleed je mannelijk en verzorgd
 • Je hebt geen grote tattoos 
 • Je hebt geen piercings of deze zijn uitneembaar
 • Je bent altijd op tijd en punctueel 
 • Je hebt een rijbewijs en je kunt zelfstandig reizen
 • Je bent een zelfverzekerde sterke man, die goed zijn eigen grenzen kan aangeven en bewaken en die een dame respecteert
 • Je houdt uiteraard van seks en de kunst der verleiding
 • Je bent niet te klein geschapen 

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen maar denk je toch dat je een aanvulling voor Mr. Perfect kunt zijn? Vul dan evengoed het sollicitatieformulier in. Wij zullen je sollicitatie bekijken en beantwoorden.

Solliciteren?

Je kunt middels het castingformulier solliciteren bij Mr. Perfect. Vul hierbij alle gegevens volledig en naar waarheid in. Alle formulieren die niet volledig zijn ingevuld worden niet in behandeling genomen. Uiteraard hebben we niet alleen jouw gegevens nodig maar willen wij ook graag weten hoe je eruitziet. Upload aan de onderzijde van het formulier een aantal recente en representatieve foto’s van jezelf. Minimaal één close-up (gezicht) en twee van je gehele lichaam (met boxer aan) voor- en achterkant.

Indien je na 5 dagen nog geen reactie van ons hebt ontvangen controleer dan je spam-box of neem contact met ons op.

Hopelijk tot snel!!

Liefs,

Mr. & Mrs. Perfect

Tenslotte

Uiterlijk & innerlijk

Het is de formule van looks, karakter en stijl die jou tot een echte high-class gigolo maakt. Sexappeal wordt niet uitsluitend bepaald door je uiterlijk, maar door een totaalplaatje en de uitwerking die dat heeft op de mensen om je heen. Je weet anderen om je heen te interesseren en intrigeren met jouw voorkomen en persoonlijkheid. Bovendien ben je oprecht geïnteresseerd in de wereld en anderen om je heen. Karakter, stijl en klasse zijn de belangrijkste eigenschappen die je nodig hebt op weg naar de hoogste klasse.

Normen & waarden

Wij zijn eerlijk, professioneel en toegewijd aan zowel onze gigolo’s als onze cliënten. Wij combineren persoonlijkheid en professionaliteit op een zodanige wijze dat onze dienstverlening optimaal is. Daarnaast behoren respect, transparantie en discretie tot onze kernwaarden. We investeren graag in langere termijn relaties en wij vinden het daarom uiterst belangrijk dat jij je thuis voelt binnen Mr. Perfect, hiervoor zullen wij dan ook ons uiterste best doen maar dit verwachten wij ook van jou.

Aanmeldformulier

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s