• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Fifty Shades of Perfect

Een erotisch samenspel met een stout randje

Vanaf 800,-

Dit arrangement heeft een minimale duur van 3 uur

Ontsnap even aan de drukke realiteit en ga samen helemaal op in uw stoutste fantasieën. Laat u leiden door een van onze high-class gigolo’s en geniet samen van een erotische beleving met een heel stout randje. Onze heren nemen u mee in de wereld van de overgave, bondage en spanking. Visualiseer een knappe gespierde man die u diep in uw ogen aankijkt, die weet wat hij wil, u vastbindt en uw lichaam streelt en aanbidt. Hij laat u opgaan in het moment en hij zal u op gepaste wijze ‘straffen’ als u zich niet aan de regels houdt.

Wij raden u aan om vooraf al uw wensen aan ons kenbaar te maken. Als u uw wensen met ons deelt zullen wij voor u een sessie op maat verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos dus stel gerust uw vragen. Onze gigolo’s gaan nooit verder dan de door u gestelde grenzen. Voor ervaringen als deze zijn bepaalde codes in het leven geroepen. Hiermee geeft u aan hoe u de sessie ervaart. Neemt u alstublieft vooraf kennis van deze codes.

Groen = Ik vind dit te soft
Oranje = Ik vind dit prettig
Rood = Stop!

Deze codes zijn in leven geroepen omdat het tijdens de sessie soms onduidelijk kan zijn wat iemand bedoeld. De dingen die gezegd worden kunnen namelijk ook met het spel te maken hebben. Woorden als ‘Au’ ‘Nee’ of ‘Stop’ zijn soms voor dubbele interpretatie vatbaar. Bedoel je dan echt nee of niet? Als de gigolo dan stopt met het spel kan dit erg teleurstellend zijn. De veiligheid van zowel onze klanten als de gigolo’s vinden wij zeer belangrijk en op deze manier kunnen wij deze waarborgen.

Onze gigolo’s kijken ernaar uit om u een ervaring te bezorgen waar u nog lang van zal na genieten!

Tip: Houdt u van exclusieve BDSM of SM-locaties? Dan is het zeker aan te raden om uw ‘Mr. Perfect’ eens uit te nodigen op een van deze luxe locaties.

Voorbeelden van (BD)SM-locaties: 

SPNKD: https://www.spnkd.com/ in Antwerpen: Dit is een luxe studio ontworpen voor de meest kinky fantasieën maar wel in stijl.

The Kinky Suite in Amsterdam: https://www.thesuite.amsterdam/  Een luxe en erotische Bed and Breakfast. Hier is alles mogelijk. 

The Fun House in Den Haag: https://www.thefunhouse.nl/over-ons.html  Dit is een winkel waar u terecht kunt voor speciale SM-attributen zoals: seks-toys, kleding, fetisj-artikelen, zwepen en nog veel meer. 
The Fun Factory: https://www.thefunfactory.nl/ Een kinky Bed and Breakfast in Den Haag. Deze locatie heeft een zeer luxe uitstraling en is helemaal gebouwd in het thema (BD)SM.

Praktische informatie

Aankomst

Voor iedere boeking geldt dat de high-class gigolo naar u toe komt. Hij zal u bezoeken in een hotel of andere privégelegenheid, dit kan ook uw eigen woning zijn. Het is dus niet mogelijk om hem te bezoeken op zijn woon- of werkadres. Bij het maken van een boeking of het reserveren van een arrangement dient u aan ons de locatie door te geven. Wij zorgen ervoor dat de man van uw dromen op tijd en discreet aankomt op de door u aangegeven locatie. De aankomst en het vertrek van de gigolo zal te allen tijde onopvallend zijn. Hij zal zich altijd stijlvol kleden. Hij draagt altijd een nette broek met een mooie blouse en daaroverheen een blazer of mantel, tenzij u anders wenst. Hij zal, indien u dit wenst, niet voor de deur uitstappen.

Voorbereiding

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke. Heeft u iets speciaals in gedachten? Dan kunt u dit natuurlijk altijd meenemen en overleggen met de gigolo. Experimenteert u graag met bijvoorbeeld speeltjes? Houd er dan alstublieft rekening mee dat deze altijd nieuw moeten zijn en nog in de verpakking moeten zitten indien u ze samen met onze high-class gigolo wilt gebruiken. Onze gigolo’s hebben altijd een basispakket aan speeltjes bij zich die zij met u kunnen gebruiken indien u dit wenst. De gigolo kan tegen extra betaling attributen en gepaste kleding meebrengen (+ 100,-).

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mocht u dan nog graag wat langer van hem willen genieten dan kunt u de boeking verlengen. U kunt aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen zal hij zich rustig klaarmaken voor vertrek en zal hij als eerste de locatie verlaten.

Enkele tips voor een ultieme Fifty Shades of Perfect Experience

  • Breng ons op de hoogte van uw voorkeuren: is het een bepaald gedrag dat u opwindt? Heeft u voorkeuren voor een bepaald soort attribuut of heeft u een andere fantasie die u graag vervult ziet worden? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!
  • Wij zullen u assisteren bij het maken van de perfecte match. Wij verbinden uw wensen en de kwaliteiten van onze high-class gigolo’s om zo de perfecte match voor u te verzorgen. 
  • Neem voldoende tijd om deze ervaring voor te bereiden! Denk aan een geschikte locatie, attributen, kleding en het vergaren van kennis.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s