• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Dinnerdate

Geniet samen van een culinaire avond

Diner voor twee

Vanaf 850,-

Een Dinner Date is de perfecte manier om elkaar tijdens een intiem diner beter te leren kennen. Onze high-class gigolo’s weten een Dinner Date altijd zeer te waarderen omdat zij op deze manier ook op mentaal vlak een connectie met u kunnen maken. Dit werpt zijn vruchten af als jullie na het diner samen de spanning laten stijgen en de connectie voelen die jullie gedurende de avond hebben opgebouwd.

Mr. Perfect kan ook een reservering voor u maken in een van de vele geweldige restaurants die Nederland rijk is. Als u uw wensen aan ons doorgeeft nemen wij de organisatie over en zullen wij zorgen voor een passende locatie. Deze service geldt ook voor het hotel waar u na het diner samen met de high-class gigolo naartoe wilt gaan. Voor dit arrangement geldt een gereduceerd tarief, omdat u minimaal 2 uur van de boeking door zult brengen in een openbare gelegenheid.

Praktische informatie

Voorbereiding

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die jullie nodig hebben voor een heerlijke avond. Denk hierbij aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke. Heeft u iets speciaals in gedachten? Dan kunt u dit natuurlijk altijd meenemen en overleggen met de gigolo. Als u specifieke wensen of ideeën heeft kunt u dit aan ons doorgeven, wij zorgen voor een date op maat!

Aankomst

Voor iedere boeking geldt dat de high-class gigolo naar u toe komt. Hij zal u bezoeken in een hotel of andere privé gelegenheid, dit kan ook uw eigen woning zijn. Het is niet mogelijk om hem te bezoeken op zijn woon- of werkadres. Bij het maken van een boeking of het reserveren van een arrangement dient u aan ons de locatie door te geven. Wij zorgen ervoor dat de man van uw dromen op tijd en discreet aankomt op de door u aangegeven locatie. De aankomst en het vertrek van de gigolo zal te allen tijde onopvallend zijn. Hij zal zich altijd stijlvol kleden. Hij draagt altijd een pantalon met een bijpassende blouse en daaroverheen een nette jas, tenzij u anders wenst. Hij zal indien u dit wenst ook niet voor de deur uitstappen.

Vervoer

Het vervoer van het restaurant naar het hotel en terug dient door u geregeld te worden. De gigolo komt naar de locatie die u wenst. Dit kan zijn het hotel waar u na afloop van het diner samen heen gaat of rechtstreeks naar het restaurant. Als u enkel met hem wilt dineren zal hij naar de locatie van het restaurant komen. Voor alleen dineren geldt een lager tarief van €200,- per uur met een minimum van 3 uur (Companionship Only). Meer hierover vindt u op onze tarievenpagina.

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Wilt u nog wat langer van hem genieten? Dan heeft u de mogelijkheid om de boeking te verlengen. U kunt aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen zal de gigolo zich rustig klaarmaken voor vertrek en zal hij als eerste de locatie verlaten.

Overnachting

Het komt weleens voor dat u een kamer of andere locatie heeft geboekt voor de hele nacht maar dat u hier zelf niet blijft slapen. U kunt dan met alle goede bedoelingen de kamer aan de gigolo aanbieden maar onze high-class gigolo’s mogen geen overnachting in de kamer accepteren zonder dat hiervoor een boeking inclusief overnachting (overnight) met Mr. Perfect overeengekomen is.

*Een Dinner Date is te boeken vanaf 4 uren en is ook beschikbaar voor koppels.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s