• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Klanten etiquette

Klanten Etiquette Mr. Perfect

Introductie 

Voorafgaand aan de boeking met een van onze fantastische heren attenderen wij u op een aantal punten. Mogelijk past u de onderstaande punten van nature toe, maar voor degenen die nog weinig of geen ervaring hebben met high-class gigolo’s biedt het misschien een steuntje in de rug. De relatie tussen u en de gigolo is gebaseerd op een stukje vertrouwen, als jullie elkaar nog nooit hebben ontmoet kan dit erg spannend zijn. U dient de volgende punten in acht te nemen. 

Voorbereiding

Hygiëne 

Onze heren zorgen er te allen tijde voor dat zij altijd fris, gladgeschoren en zeer hygiënisch op jullie afspraak verschijnen. Ze dragen er iedere keer weer zorg voor dat zij er fantastisch en stijlvol uitzien. Het is te allen tijde mogelijk om uw kledingwensen en aan ons kenbaar te maken. Onze heren verwachten dat u dezelfde moeite ook voor hen doet. Het wordt door de heren zeer gewaardeerd als u zich op gelijke wijze aan hem presenteert. Te allen tijde dient de ruimte waar u de gigolo(‘s) ontvangt opgeruimd en hygiënisch te zijn.

Betaling 

Bij een contante betaling dient u er zorg voor te dragen dat het overeengekomen bedrag binnen de eerste 15 minuten van de boeking in een geopende enveloppe aan de gigolo wordt overhandigd. De gigolo mag het geld natellen, waarschijnlijk zal hij ervoor kiezen dit op discrete wijze te doen. 

Wenst u op een andere wijze te betalen? Geen probleem. U kunt betalen met PayPal, creditcard of per bank. Deze wijze van betaling geschied altijd vooraf aan de boeking. Als u hiervoor kiest gaat alle communicatie via Mr. Perfect en hoeft u over de betaling niets met de gigolo te bespreken. 

Grenzen & respect

Een echte dame bepaalt haar grenzen en respecteert de grenzen van onze heren. Er wordt van u verwacht dat u niet hevig onder invloed bent van drank of drugs bij aanvang van de boeking, dit om ongewenste situaties te voorkomen. Het aanbieden van drugs of aandringen op gebruik hiervan aan de heren is niet toegestaan. 

Wederzijds respect en vertrouwen is heel belangrijk en daarom verwachten wij van u dat u zijn grenzen respecteert en dat u hem niet in diskrediet probeert te brengen door zijn privégegevens te ontfutselen of zijn grenzen op enige andere wijze te overschrijden. 

Tijdens de boeking

Als jullie elkaar net hebben ontmoet is het prettig als jullie eerst de tijd nemen om elkaar op intellectueel niveau beter te leren kennen. Bied de gigolo een drankje aan en neem beiden even een momentje van ontspanning. Indien onze gigolo geen alcoholische dranken drinkt, dring hier dan ook niet op aan. Sommige gespreksonderwerpen worden liever door u of onze heren vermeden, geef dit aan zodat jullie elkaar hierin kunnen respecteren. Zoals het elke date betreft moet het geen kruisverhoor zijn, dit kan spanningen opleveren en daar hebben beide partijen geen baat bij.

Privacy

Onze heren gaan zeer discreet om met uw privacy, wij verwachten dat u dat andersom ook doet. Het afgeven van uw businesscard, om buiten het bureau een privéafspraak te maken wordt niet gewaardeerd. Onze heren hebben ervoor gekozen om door ons vertegenwoordigd te worden zodat hun privacy goed gewaarborgd blijft en dat houden wij ook graag zo. 

Als u afspreekt in de woonplaats van de door u geboekte gigolo houdt u er dan rekening mee dat hij hoogstwaarschijnlijk niet hand in hand met u kan lopen in het openbaar, noch zoenen in het openbaar. Dit om zijn dubbelleven geheim te kunnen houden voor zijn omgeving. Onze gigolo’s zullen dit op de hotelkamer ruimschoots met u compenseren. Komt het ons ter ore dat u heeft aangedrongen op privécontact met een van onze heren, dan zullen wij u aanspreken op dit gedrag. Als u ervoor kiest om dit nogmaals en meerdere malen te herhalen kunnen wij u niet meer van dienst zijn. 

Intimiteit

Ontspannen zijn is een must als het om intimiteit gaat. Uw gigolo zal er alles aan doen om u in extase te brengen. Als u hem behandelt als een ‘real man’ zal hij ook extra zijn best voor u doen. Dit resulteert in waar genot voor beiden en een onvergetelijke date. Een kleine tip: Let goed op lichaamstaal, want dit zegt meer dan 1000 woorden. 

Safe seks

Onze gigolo’s zijn erg gesteld op hun lichamelijke gezondheid en zij doen er dan ook alles aan om zichzelf fit en gezond te houden. Hun lichamelijke gezondheid zullen zij nooit op het spel zetten door diensten te verrichten zonder condoom. Onze heren werken namelijk uitsluitend en alleen conform het ‘safe seks-beleid’. Dit houdt in dat zij alleen diensten verrichten met condoom. Het gaat hierbij om anale en vaginale seks. Iedere vorm van onveilige seks moet conform ons beleid door de gigolo worden geweigerd. Het is verboden om een gigolo extra geld aan te bieden voor onveilige seksuele handelingen. Indien het ons ter ore komt dat u deze regel overtreedt, kunnen wij u niet meer van dienst zijn. 

Voorkeuren

Als u een extra service wenst die de gigolo niet aanbiedt gebeurt dit ook echt niet. Hierover valt niet te discussiëren, nee betekent ook echt nee. Tevens draagt dit voor beiden niet bij aan een passievolle date. Respecteer elkaars grenzen altijd en u zult rijkelijk beloond worden. Indien u een service wenst die wel door de gigolo wordt aangeboden dan dient u hiervoor een extra tarief te betalen. Besluit u tijdens de boeking gebruik te maken van een extra service dan dient u deze met de gigolo af te rekenen alvorens de service wordt verleend. 

(On)juiste informatie verstrekken

Vanzelfsprekend behandelen wij de gegevens van onze klanten zeer discreet. Om een boeking voor u te kunnen verzorgen verzoeken wij u om uw gegevens naar waarheid aan ons door te geven. Wederzijds vertrouwen is voor ons erg belangrijk, wij staan garant voor de veiligheid van onze gigolo’s en daarom moeten wij weten naar wie wij de gigolo toe brengen/sturen. Meer informatie over de bescherming van uw gegevens en ons privacy beleid vindt u op onze website. 

Het einde van de boeking

In de laatste 15 minuten zullen wij contact met de gigolo opnemen om hem erop te attenderen dat de boeking bijna afgelopen is. Hierbij wordt u ook in de gelegenheid gesteld om de boeking te verlengen. Als u de boeking wilt verlengen, dan dient u wel eerst zorg te dragen voor de betaling voor het extra uur/de extra uren. Zodra de transactie is voltooid gaan de vervolguren in. Verlenging van de boeking geschied altijd in overleg met ons en de gigolo. Geeft u de verlenging van de boeking in het eerste half uur door? Dan geniet u van de kortingstarieven zoals aangegeven op de website.

Fooi & cadeautjes 

Naar alle waarschijnlijkheid bent u zeer tevreden over de gigolo. U kunt hem fooi of een presentje geven. Dit wordt niet door onze heren verwacht, maar altijd enorm gewaardeerd! De fooi is enkel en alleen voor de heren zelf en wordt niet ingehouden door het bureau. In plaats van fooi kunt u ook een cadeautje geven als blijk van uw waardering. 

Het staat u vrij om contact op te nemen met het bureau om uw ervaring te delen, wellicht bent u zo tevreden dat u meteen een nieuwe boeking wilt maken. Uiteraard kan het zo zijn dat u op of aanmerkingen heeft, dit horen wij ook graag zodat wij onze werkwijze kunnen blijven innoveren.

Onze heren mogen te allen tijde de boeking vroegtijdig beëindigen wanneer essentiële punten uit deze richtlijn niet nageleefd worden.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s