• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

First Time Experience

Maak uw eerste keer onvergetelijk

Voor deze experience geldt een minimale boekingsduur van 3 uur.

Vanaf 1100,-

Heeft u minder of geen ervaring onder de lakens of zijn de ervaringen die u heeft genoten niet goed geweest? Dan kunnen wij, van Mr. Perfect, u helpen om een mooie eerste of nieuwe ervaring te beleven. Deze ervaring zal wellicht ook bijdragen aan het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen. Mr. Perfect werkt met high-class gigolo’s die een sterk ontwikkeld gevoelsleven hebben en zij kunnen u op een fijne manier het vertrouwen (terug)geven. Deze “performance” is niet voor iedere gigolo weggelegd. Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen maar intiem zijn met elkaar. Het is raadzaam om uw wensen van tevoren kenbaar te maken, zodat wij kunnen zorgen voor een perfecte match.

Wij bieden de First Time Experience aan voor de duur van minimaal 3 uur. Niets moet overhaast zijn. Inbegrepen in de First Time Experience is ook de suite. De gigolo zal u op locatie ontvangen, in plaats van andersom. Hij zorgt ervoor dat er een lekker glaasje champagne koud staat en dat de kamer is aangekleed met sfeerverlichting. U kunt ons aangeven in welke stad u een suite wenst, wij maken de reservering voor u. De suite zal voorzien zijn van een bubbelbad, kingsize bed, regendouche en nog veel meer.

Praktische informatie

Voorbereiding & Aankomst

Normaliter is het zo dat u op de hotelkamer of andere privégelegenheid aanwezig bent en dat de gigolo op het afgesproken tijdstip bij u aanklopt. Wij van Mr. Perfect kunnen ons voorstellen dat u nerveus bent en daarom zorgen wij ervoor dat de gigolo al op de kamer is. Hij heet u warm welkom, zo neemt hij alvast wat zenuwen weg. Wij geven het kamernummer twee uur van tevoren aan u door, u kunt dus bij aankomst in het hotel meteen naar de kamer gaan. De gigolo zal zorgen dat er een lekker drankje koud staat zodat jullie elkaar eerst wat beter kunnen leren kennen. Hij zal gedurende de avond het voortouw nemen. U hoeft zich nergens druk om te maken, zo kunt u met volle teugen genieten van een prachtige avond samen. Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die nodig zijn. Denk aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke.

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mocht u dan nog graag wat langer van hem willen genieten, dan kunt u de boeking verlengen. U kunt aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen, kleedt hij zich rustig aan. U neemt afscheid van hem en u verlaat als eerste de kamer. De gigolo checkt daarna uit en verlaat ook zelf de locatie.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s