• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Koppel Experience

Een opwindend erotisch samenspel

Vanaf 650,-

Fantaseren jullie wel eens over een trio? Een spannende ervaring die je samen beleeft en een extra boost geeft aan jullie seksleven. Omdat deze ervaring soms lastig te realisteren is kunnen wij ons voorstellen dat het fijn is als dit op een prettige en discrete manier verloopt. Alle high-class gigolo’s die deze ervaring met jullie willen delen houden uiteraard rekening met jullie gevoelens. Dit maakt dat jullie je beiden op jullie gemak zullen voelen en dat alle verlangens vervuld zullen worden.

Deze ervaring zal romantisch, sensueel en passioneel zijn. Eentje om nooit te vergeten! De gigolo zal vooraf altijd even jullie afspraken en grenzen aftasten zodat er geen teleurstellingen ontstaan. Wij raden aan om vooraf samen te bespreken wat jullie wel en niet van elkaar accepteren tijdens de boeking. Maar het allerbelangrijkste is dat jullie samen optimaal genieten van deze prachtige erotische ervaring!

Praktische informatie

Aankomst

Voor iedere boeking geldt dat de high-class gigolo naar jullie toe komt. Hij zal jullie bezoeken in een hotel of andere privégelegenheid, dit kan ook jullie eigen woning zijn. Het is dus niet mogelijk om hem te bezoeken op zijn woon- of werkadres. Bij het maken van een boeking of het reserveren van een arrangement dient u aan ons de locatie door te geven. Wij zorgen ervoor dat de gigolo op tijd en discreet aankomt op door jullie aangegeven locatie. De aankomst en het vertrek zal te allen tijde onopvallend zijn. Hij zal zich altijd stijlvol kleden. Hij draagt altijd een pantalon met een bijpassende blouse. Een klassieke look afgekleed met een nette mantel, tenzij u anders wenst. Hij zal, indien u dit wenst, niet voor de deur uitstappen.

Voorbereiding

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke. Hebben jullie iets speciaals in gedachten? Dan kunnen jullie dit natuurlijk altijd meenemen en overleggen met de gigolo. Experimenteren jullie graag met bijvoorbeeld speeltjes? Houd er dan alstublieft rekening mee dat deze altijd nieuw moeten zijn en nog in de verpakking moeten zitten indien jullie ze samen met onze high-class gigolo willen gebruiken. Onze gigolo’s hebben altijd een basispakket aan sex-toys bij zich die zij met jullie kunnen gebruiken indien gewenst. Hebben jullie specifieke wensen of ideeën? Geef dit dan aan ons door. Wij zorgen voor een date op maat!

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mochten jullie dan nog graag wat langer van hem willen genieten dan kunnen jullie de boeking verlengen. Jullie kunnen aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur jullie de boeking wensen te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als jullie de boeking niet willen verlengen zal hij zich rustig klaarmaken voor vertrek en zal hij als eerste de locatie verlaten.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s