• Betrouwbare en eerlijke service
 • Discreet bureau
 • De echte Boyfriend Experience
 • Snelle en heldere communicatie

Corona maatregelen

Hoe gaat Mr. Perfect om met het coronavirus?

Bij Mr. Perfect staat veiligheid alsmede gezondheid hoog in het vaandel. Onze high-class heren hebben een gezonde levensstijl en zij bevinden zich niet in de risicogroepen. Wij vragen regelmatig naar de gezondheid van de heren en houden dit goed in de gaten. Wij verplichten onze gigolo’s dan ook om voorafgaand aan iedere boeking hun eigen temperatuur te meten zodat wij er zeker van zijn dat zij niet met koorts gaan werken. Als u of de gigolo zich niet fit voelt en er enig vermoeden bestaat dat zijn of uw klachten veroorzaakt worden door het coronavirus, wordt de boeking geannuleerd. U krijgt dan uiteraard uw geld of aanbetaling terug, mits de boeking minimaal 5 uur van tevoren geannuleerd is. Als een boeking niet door kan gaan omdat de gigolo zich ziek voelt dan geven wij altijd een 100% geld-terug-garantie. In geval van overmacht gaan wij met u in overleg en zorgen wij voor een passende oplossing. 

Gezondheid

Wij vinden uw gezondheid net zo belangrijk als die van onze gigolo’s. Wij doen ons uiterste best om de gezondheidsrisico’s tot het minimum te beperken. Als blijkt dat een of meerdere van onze heren symptomen vertonen die veroorzaakt worden door het coronavirus verplichten wij hen om een coronatest te doen bij de GGD. Als de test negatief is (geen virus) mag hij gewoon weer gaan werken. Bij een positieve uitslag stellen wij het verplicht om 2 weken in quarantaine te gaan. Pas hierna en nadat hij met zekerheid hersteld is van het virus, mag hij weer werken voor Mr. Perfect. Als de gigolo bij aankomst mogelijke tekenen van het coronavirus bij u detecteert, staat het hem vrij om de boeking onmiddellijk te annuleren. Mr. Perfect neemt dan contact met u op om samen tot een passende oplossing te komen. Wij van Mr. Perfect willen u graag een onvergetelijke ervaring bezorgen en dat kan alleen als jullie beiden gezond zijn. 

Annuleringsbeleid

Wij vragen u nadrukkelijk niet te boeken of de boeking te annuleren als u een van de volgende vragen met ‘JA’ kunt beantwoorden. 

 1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? 
 2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen bij u vastgesteld? 
 4. Verblijft u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het (nieuwe) coronavirus is vastgesteld?
 5. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? 

Een boeking kosteloos annuleren kan tot 5 uur voordat de boeking begint. Als onze gigolo al naar u onderweg is, dient u de reiskosten te vergoeden alsmede 100 euro voor de tijd die de gigolo voor u vrij heeft gemaakt. Als u de betaling al middels bank voldaan heeft, restitueren wij binnen 48 uur het resterende bedrag. 

Volg het nieuws 

Mr. Perfect raadt u aan om de updates en adviezen rondom het coronavirus te volgen. Nieuws over het virus ontwikkelt zich snel en de adviezen en regels kunnen elke maand veranderen. Als gevolg van het virus kunnen onze gigolo’s u helaas voorlopig niet vergezellen tijdens erotische feesten of andere gelegenheden waar veel mensen bijeen komen. 

Internationale boekingen

Onze high-class gigolo’s vergezellen u graag tijdens een (zakelijk) tripje naar het buitenland. Wij bekijken per aanvraag wat de mogelijkheden zijn. Regelmatig wordt het reisadvies bijgewerkt dus wij vragen u om ook dit in de gaten te houden. Mr. Perfect kijkt graag met u samen naar de mogelijkheden. 

Tips bij boekingen

 • Was regelmatig uw handen;
 • Reinig tussendoor regelmatig uw handen met handalcohol (onze heren hebben dit ook altijd bij zich);
 • Bij hoesten of niezen draai uw hoofd weg en nies of hoest in uw ellenboog;
 • Stap indien mogelijk zowel voor als na intiem contact onder de douche;
 • Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig, probeer tijdens een boeking vooral van elkaar te genieten en houd het luchtig!
 • Er zitten geen beperkingen aan boekingen, zoenen en alle andere vormen van intiem contact zijn toegestaan;
 • Stay Safe!

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s