• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Internationale boekingen

Internationaal

Een zakenreis, vakantie, weekendje weg, romantisch diner of cultureel uitstapje is veel leuker met zijn tweeën. Wij bieden u de mogelijkheid om samen met een van onze fantastische heren een avontuur te beleven om nooit meer te vergeten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mr. Perfect verneemt graag uw wensen.

De meeste high-class gigolo’s zijn beschikbaar voor internationale boekingen voor zowel binnen als buiten Europa. Mr. Perfect vertegenwoordigt alleen mannen die niet fulltime als high-class gigolo werkzaam zijn, daarom is het raadzaam om een reis met uw gewenste gigolo zo vroeg mogelijk in te plannen. Het is voor de gigolo ook prettig als hij genoeg tijd heeft om zich optimaal voor te bereiden.

Onze gigolo’s weten een internationale boeking altijd zeer te waarderen omdat zij op deze manier op mentaal vlak echt een connectie met u kunnen opbouwen omdat jullie veel tijd samen doorbrengen. Als jullie wat langer met elkaar doorbrengen zullen de gesprekken ook intiemer worden en dit werpt zijn vruchten af als jullie intiem zijn met elkaar. Er zal geleidelijk een (h)echte connectie ontstaan waar jullie beiden optimaal van kunnen genieten.

Algemene Voorwaarden

Voor internationale boekingen is een aanbetaling van minimaal 40% van de boekingskosten en de volledige reiskosten vereist. De aanbetaling kunt u alleen per bank voldoen. Zodra wij de aanbetaling ontvangen hebben, gaan wij verder met het boeken van de tickets en het treffen van verdere (reis)voorbereidingen. Het resterende bedrag dient uiterlijk 48 uur voor aanvang van de boeking door ons te zijn ontvangen. Neemt u alstublieft in aanmerking dat aan alle (reis)kosten 21% (btw) wordt toegevoegd, alle door ons ontvangen gelden moeten beschouwd worden als omzet en worden daarom met 21% belast. Voor internationale boekingen van 24 uur of meer geldt dat de high-class gigolo van uw keuze minimaal 2 uur per dag vrije tijd dient te hebben om naar eigen keuze in te vullen. Hij moet eveneens op ieder moment bereikbaar voor ons zijn. Voorts is het gebruikelijk dat hij tenminste 6 uur per nacht kan slapen en dat hij tenminste drie maaltijden per dag kan nuttigen op uw kosten. Houd er rekening mee dat onze heren alleen naar bestemmingen reizen waarvoor door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken een positief reisadvies is afgegeven.

Binnen Europa

De minimale boekingsduur voor een boeking binnen Europa is altijd afhankelijk van de locatie en de manier van reizen. Voor de meeste Europese bestemmingen hanteren wij een minimale boekingsduur van 8 tot 12 uur. Houd er wel rekening mee dat indien er geen mogelijkheden voor de gigolo bestaan om op dezelfde dag terug te reizen naar Nederland, hij voor minimaal één nacht moet worden geboekt.

Buiten Europa

De minimale boekingsduur voor internationale boekingen buiten Europa is 24 tot 48 uur. De duur hangt altijd af van de locatie en de reistijd. Voor boekingen buiten Europa geldt dat onze gigolo’s alleen per vliegtuig reizen. De vlucht van de gigolo dient bij voorkeur rechtstreeks te zijn. Indien dit niet mogelijk is, kiezen wij voor een vlucht met zo min mogelijk tussenstops. Voor directe vluchten met een duur tot 8 uur volstaat Economy Class. Voor vluchten langer dan 8 uur is Business of First Class vereist.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s