• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Companionship Only

Geniet van het beste gezelschap

Geniet van zijn sprankelende aanwezigheid

Voor Companionship Only geldt een minimale boekingsduur van 3 uur met een uurtarief van 225,- per uur. 

Vanaf 675,-

Bijna al onze gigolo’s zijn beschikbaar voor boekingen waarbij zij enkel uw gezelschap zijn. Al onze heren zijn intelligent, welbespraakt en uitermate discreet. Dit maakt hen zeer geschikt voor een Companion Only boeking. Maak uw wensen vooraf aan ons kenbaar zodat wij samen met u tot een geschikte match kunnen komen.

Waarom Companionship Only?

Hij kan dienen als uitstekend gezelschap tijdens een (zakelijk) evenement, een (zakelijke) lunch/diner of tijdens een romantische avond uit naar het theater of een concert. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze gigolo’s zullen er te allen tijde voor zorgen dat u zich op uw gemak voelt en dat er een ontspannen en prettige sfeer tussen jullie heerst.

Een andere reden voor het boeken van een Companionship Only arrangement kan zijn dat u een van onze gigolo’s eerst beter wilt leren kennen. Wij begrijpen heel goed dat u eerst wilt ervaren of u een klik voelt voordat u intiem met hem bent. Als u een fijne connectie ervaart met een van onze gigolo’s kunt u later de Boyfriend Experience (BFE) met hem ervaren. 

Uw wensen 

Indien u een van onze high-class gigolo’s enkel wenst te verwelkomen voor een Companionship Only arrangement vragen wij u om dit kenbaar te maken bij het maken van een boeking. U kunt vanzelfsprekend ook telefonisch of per email contact met ons opnemen om uw specifieke wensen te bespreken. Wij assisteren u graag! 

Voorwaarden voor Companionship Only

Als u het Companionship Only arrangement boekt is hierbij geen enkele vorm van fysieke intimiteit inbegrepen. Mentale intimiteit daarentegen in overvloed. Geen fysieke intimiteit wil zeggen dat het niet is toegestaan om tijdens dit arrangement met de gigolo te zoenen, knuffelen, vrijen of een andere vorm van intiem contact te ervaren. Tijdens dit arrangement is gigolo altijd volledig gekleed. U kunt een Companionship Only boeking meer zien als een vriendschappelijke ontmoeting dan als een erotische ervaring. 

Indien u een fijne klik ervaart met de gigolo, kunt u de boeking voortzetten. De volgende uren worden dan berekend op basis van de Boyfriend Experience (BFE). De kosten die hieraan verbonden zijn dienen wel direct door u te worden voldaan. 

Sauna en spa

Wilt u samen met uw gigolo naar de sauna of een spa? Hier hebben wij een aparte experience voor samengesteld. Dit arrangement staat vermeld onder: Spa Experience. 

Overnachting

Als u het Companionship Only arrangement boekt inclusief een overnachting of u boekt dit arrangement voor meerdere dagen, dient u een aparte suite voor de gigolo te boeken. De kosten voor de overnachting(en) komen voor uw rekening. 

Praktische informatie

Aankomst

Voor iedere boeking geldt dat de high-class gigolo naar u toe komt. Hij zal u bezoeken op een locatie naar keuze. Het is dus niet mogelijk om hem te bezoeken op zijn woon- of werkadres. Bij het maken van een boeking of het reserveren van een arrangement dient u aan ons de locatie door te geven. Wij zorgen ervoor dat de man van uw dromen op tijd en discreet aankomt op de door u aangegeven locatie. De aankomst en het vertrek van de gigolo zal te allen tijde onopvallend zijn. Hij zal zich altijd stijlvol kleden. Hij draagt altijd een nette broek met een bijpassende blouse en daaroverheen een blazer of mantel, tenzij u anders wenst. Hij zal, indien u dit wenst, ook niet voor de deur uitstappen.

Voorbereiding

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Ondanks dat het Companionship Only arrangement geen ruimte biedt voor fysieke intimiteit hebben onze heren altijd condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke spullen bij zich. De ervaring leert ons namelijk dat er tijdens een Companionship Only boeking vaak een zeer hechte connectie tussen jullie kan ontstaan die wellicht later zal uitmonden in een erotische ervaring.

Voor verder informatie verwijzen wij u naar de Boyfriend Experience.

Het einde van de avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier), belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mocht u dan nog graag wat langer van hem willen genieten dan kunt u de boeking verlengen. U kunt aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met ons regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen zal hij zich rustig klaarmaken voor vertrek en zal hij als eerste de locatie verlaten.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s