• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Extra services

Voorspel

Voorspel is een zeer belangrijk onderdeel van het intiem samenzijn. Vanzelfsprekend is het voorspel inbegrepen bij alle arrangementen met uitzondering van Companionship Only. Bespreek met de gigolo wat u fijn vindt en hij zal u compleet verwennen.

Boyfriend Experience (BFE)

Al onze high-class gigolo’s bieden de Boyfriend Experience aan. De BFE wil zeggen dat uw tijd samen romantisch, sensueel, intiem en gepassioneerd is. Al onze high-class gigolo’s zijn intelligent, charmant, lief, geduldig, welbespraakt en erg sociaal. Je kunt ze omschrijven als de perfecte man. De BFE gaat over genieten van elkaars gezelschap en zo een (h)echte intieme connectie met elkaar creëren. De BFE is de basis van onze dienstverlening en is bij iedere boeking inbegrepen in de prijs.

A-Level

A-Level, ook wel anale seks genoemd, kan voor zowel mannen als vrouwen een fijne extra dimensie geven aan jullie intieme tijd samen. Wilt u dit graag ontdekken of heeft u dit al vaker gedaan en wilt u dit samen met een gigolo doen? Geef het aan ons door. Veel van onze gigolo’s hebben ervaring met anale seks. Hij neemt graag de tijd voor u om dit samen te ontdekken. Wij leiden onze gigolo’s op tot echte professionals. Zij zullen u volledig begeleiden op het gebied van anale seks. Voor A-Level wordt € 50,- extra in rekening gebracht.

Erotische massage

Beloon uzelf met een erotisch cadeau en laat u verwennen door een heerlijke massage van een of meerdere van Mr.Perfect’s high-class gigolo’s. Kies voor een ontspannings- of erotische massage om uw lichaam, geest en zintuigen te prikkelen. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van technieken om verlangens op te wekken en te versterken. Indien u een erotische massage wenst kunt u dit aangeven tijdens het maken van een boeking. Deze service is inclusief bij iedere boeking. 

Tantra Experience

Tantra seks is eeuwen oud en draait letterlijk om ‘het verbinden en uitbreiden van energie’. Het is een langzame vorm van seks waarvan wordt gezegd dat de intimiteit vergroot en een lichaam-geest connectie creëert die tot krachtige orgasmes kan leiden. Enkele van onze gigolo’s beheersen de ‘kunst der Tantra’ tot in de puntjes. Het kan ook zijn dat u er zelf helemaal in thuis bent en dat u uw ervaringen wilt delen met een gigolo die hierin onervaren is. Vraag ons naar de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat er voor de Tantra Experience € 50,- extra in rekening wordt gebracht.

Fetish & Fantasy

Heeft u een specifieke fantasie of fetisj en wilt u deze omtoveren tot werkelijkheid? De heren van Mr. Perfect dragen graag bij aan het uitvoeren van uw wensen. U kunt bij ons zonder schaamte al uw wensen kenbaar maken en wij zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. Mr. Perfect doet veel aan matchmaking en helpt u graag bij het vinden van de geschikte gigolo zodat jullie helemaal op kunnen gaan in het moment. Houd er rekening mee dat ervoor Fetish & Fantasy € 50,- extra in rekening wordt gebracht.

Rollenspel

Soms is het heerlijk om even aan de realiteit te ontsnappen en op te gaan in uw fantasie. Rollenspellen zijn een goede manier om wat extra spanning te creëren. Fantaseert u wel eens over een brandweerman, politieman of een stoere soldaat die u flink onderhanden neemt? Of heeft u andere specifieke wensen? Maak u wensen kenbaar en wij zorgen voor een perfecte match. Onze gigolo’s gaan graag samen met u op in deze fantasiewereld. Wilt u gebruik maken van deze extra service? Dan verzoeken wij u al uw wensen minimaal 48 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken. Op deze manier kan de gigolo zich optimaal voorbereiden. Houd er rekening mee dat er voor een rollenspel € 50,- extra in rekening wordt gebracht.

“Magic Mike”

Hij kijkt u indringend aan, pakt uw hand en laat deze langzaam over zijn gespierde lichaam naar beneden glijden. Hij danst sensueel om u heen om zo de spanning te doen stijgen. Er is niks zo aantrekkelijk als een man die geweldig kan dansen! Enkele van onze gigolo’s zijn zeer bedreven in het uitvoeren van een striptease act. Ga helemaal op in deze sensuele en erotische dans act, deze is exclusief voor u! In zijn striptease show zitten een aantal elementen verwerkt zoals dans, humor, tease en een lapdance.

Een strip act is alleen leuk met muziek! Zorg ervoor dat u een box heeft waar onze gigolo zijn iPod of telefoon op aan kan sluiten. Verder dient er ook een stoel aanwezig te zijn zonder armleuningen anders is een lapdance zeer lastig uit te voeren. Wilt u graag dat onze gigolo een bepaalde kledij aan heeft tijdens de act? Geef dit dan alstublieft minimaal 48 uur van tevoren aan ons door. Dit arrangement kost € 50,- extra.

Speciaal verzoek?

Staat uw fantasie of idee er niet bij? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s