• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Luxe privérondvaart

Een romantische dag op het water

Vanaf 1100,-

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vervullen ze! Voor dit arrangement geldt een minimale boekingsduur van 3 uur. De prijs is inclusief schipper, brandstof en een fles champagne.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vervullen ze! Voor dit arrangement geldt een minimale boekingsduur van 3 uur. De prijs is inclusief schipper, brandstof en fles champagne.

Amsterdam beleeft u het beste vanaf het water! Zorgeloos en romantisch Amsterdam verkennen met een aantrekkelijke man aan uw zijde? Vaar samen door de bijzondere grachten, langs de ‘Rode buurt’ en langs de moderne architectuur aan het IJ onder het genot van een glaasje champagne en geniet van het uitzicht en elkaar.

De luxe privérondvaart is in een grote sloep van ongeveer 10 meter lang. U kunt samen met de gigolo een romantisch plekje voorin de sloep opzoeken zodat jullie ook intieme gesprekken kunnen voeren zonder dat de schipper meeluistert. De rondvaart duurt ongeveer 1 uur en zal langs alle bijzondere en idyllische plekjes van Amsterdam varen. Indien u wenst zal de schipper ook wat vertellen over de (geschiedenis van de) stad. Bij aankomst op de boot staat er een fles champagne koud om zo samen te kunnen proosten op een onvergetelijke dag.

Mr. Perfect neemt de organisatie uit handen en zorgt voor een exclusieve privérondvaart zodat jullie de tijd hebben om van elkaar te genieten. Na deze romantische rondvaart kunnen jullie samen vertrekken naar een hotel of andere privégelegenheid om nog langer en intiem van elkaar te genieten.

Praktische informatie

De ontmoeting

Voor iedere boeking geldt dat de high-class gigolo naar u toe komt. Hij zal u ontmoeten op een door u aangegeven locatie. Dit kan zijn het hotel waar u na de rondvaart samen met hem naartoe gaat, het vertrekpunt van de boot of een bar/café of soortgelijk. Het is niet mogelijk om de gigolo te ontmoeten op zijn woon- of werkadres.

Voorbereiding & Aankomst

Onze heren zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben altijd alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan condooms, massageolie, glijmiddel en dergelijke. Als u specifieke wensen of ideeën heeft kunt u dit aan ons doorgeven, wij zorgen voor een date op maat!

De aankomst en het vertrek van de gigolo zal te allen tijde onopvallend zijn. Hij zal zich altijd stijlvol kleden. Hij draagt altijd een nette broek met een bijpassende blouse en daaroverheen een blazer of mantel, tenzij u anders wenst. Hij zal, indien u dit wenst, niet voor de deur uitstappen.

Het einde van de dag/avond

Als de avond tegen zijn einde loopt (het laatste kwartier) belt Mr. Perfect de gigolo op om aan te geven dat de boeking bijna voorbij is. Mocht u dan nog graag wat langer van hem willen genieten dan kunt u de boeking verlengen. U kunt aan de gigolo doorgeven met hoeveel uur u de boeking wenst te verlengen. Hij zal dit met Mr. Perfect regelen. De betaling voor de verlenging dient wel direct te worden voldaan. Als u de boeking niet wilt verlengen zal hij zich rustig klaarmaken voor vertrek en zal hij als eerste de locatie verlaten.

Heeft u vragen over de tarieven of betaalmogelijkheden?

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s