• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe kan ik een high-class gigolo boeken bij Mr. Perfect?

Wij van Mr. Perfect verwelkomen u graag als nieuwe klant. Wellicht heeft u al een gigolo op het oog? Zo niet, dan kunt u een kijkje nemen op de profielen van onze heren. Mocht u het lastig vinden om een keuze te maken dan adviseren wij u graag. U kunt een gigolo boeken door ons te mailen op info@mr-perfect.nl of door ons te bellen op  + 31 6 25 25 60 46. Communiceert u liever middels WhatsApp? Stuur dan uw bericht naar  + 31 6 25 25 60 46 . U kunt te allen tijde gebruik maken van het boekingsformulier op de website. 

Hoe snel kan de high-class gigolo bij mij langskomen? Kan ik een ‘last minute’ boeking plaatsen? 

Natuurlijk helpen wij u graag, ook met ‘last minute’-boekingen. Of wij aan uw wensen kunnen voldoen, hangt wel af van waar u verblijft op dat moment. Bovendien dient de gigolo die u wenst te zien wel beschikbaar te zijn op het door u opgegeven tijdstip en locatie. Al onze heren hebben naast dit werk nog een andere baan of volgen een studie, het is dus mogelijk dat de gigolo niet beschikbaar is. In dit geval raden wij u een andere, gelijke keuze aan. Indien de gigolo die u wenst beschikbaar is, kan hij u binnen 60 minuten na het maken van de boeking bezoeken. Nogmaals: dit is wel afhankelijk van waar u verblijft. In de bevestiging van uw reservering stellen wij u meteen op de hoogte van het tijdstip waarop hij bij u zal arriveren. 

Let op: u kunt alleen telefonisch een last minute-boeking plaatsen. Bel hiervoor naar + 31 6 25 25 60 46. 

Hoe kan ik extra tijd met de high-class gigolo bijboeken (verlengen)?

Indien u de boeking wenst te verlengen kunt u dit kenbaar maken aan de gigolo. Hij zal dan contact opnemen met Mr. Perfect om dit door te geven. Wij willen graag weten met hoeveel uur u de boeking wilt verlengen. Extra uren dienen direct afgerekend te worden.

Kan ik tijdens een boeking met de high-class gigolo nog een andere gigolo erbij boeken?

Natuurlijk is dit mogelijk! Een gigolo of meerdere gigolo’s uitnodigen op een lopende boeking is geen enkel probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. 

Kan ik rechtstreeks contact opnemen met de high-class gigolo?

Het is in verband met de privacy van onze heren niet mogelijk om rechtstreeks contact aan te gaan of te onderhouden met een van hen. Het is dan ook niet toegestaan om privégegevens uit te wisselen of deze te vragen aan de gigolo. Respecteer zijn privacy. Bovendien is het voor uzelf ook veiliger.  

Kan ik het gezicht van de high-class gigolo zien voordat ik hem boek?

In sommige gevallen is dat mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. 

Is er een limiet wat betreft de reistijd van de high-class gigolo’s?

De meeste heren die samenwerken met Mr. Perfect houden van reizen en doen dit het liefst wereldwijd. Wanneer en hoever de gigolo kan reizen hangt echter wel af van zijn beschikbaarheid. Wij adviseren u om ruim van tevoren een boeking te maken indien u plannen heeft om de gigolo uit te nodigen op een locatie die verder weg is dan 150 km van zijn woonplaats. Voor reizen naar het buitenland gelden andere regels, neem hiervoor contact met ons op. 

Internationale boekingen

Indien u een boeking plaatst waarbij u de gigolo in het buitenland wenst te ontvangen, komen de kosten van het (vlieg)ticket voor uw rekening. Hierbij horen ook de taxikosten van en naar de luchthaven. Voor de reistijd van de gigolo wordt een vergoeding in rekening gebracht, deze stellen wij vast afhankelijk van de duur en de reistijd van en naar de boeking. U krijgt vooraf een prijsopgave zodat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan. 

Reiskosten Nederland en België 

De reiskosten zijn 0,50 cent per km.

Wat krijg ik voor het bedrag dat ik betaal? 

U krijgt altijd de volledige tijd waarvoor u betaald heeft, als u voor 2 uur heeft geboekt dan zal de gigolo ook 2 uur bij u verblijven. De boeking start wanneer de gigolo bij u is gearriveerd. Natuurlijk mag u een gigolo eerder laten vertrekken bijvoorbeeld als u wilt gaan slapen of als u plotseling weg moet. 

Kleding 

Onze gigolo’s dragen standaard een nette pantalon en een bijpassende blouse, daaroverheen een mantel of blazer. Heeft u andere kledingwensen? Of heeft u aanvullende seksuele wensen? Laat het ons weten. Persoonlijke voorkeuren die u heeft doorgegeven worden met de gigolo gedeeld zodat hij en u samen een fantastische tijd beleven. Uiteraard zullen onze heren er alles aan doen om samen met u een hele fijne ervaring te creëren. Houd er wel rekening mee dat al onze gigolo’s zich houden aan ons safe-seksbeleid. 

Hoe kan ik gebruik maken van extra services?

Al onze gigolo’s bieden de BFE (Boyfriend Experience). U kunt ervoor kiezen om de tijd samen een tikkeltje meer spanning te geven en te kiezen voor een extra service. Het is afhankelijk van de gigolo of hij de gewenste service verleent. U kunt op de profielen van de gigolo’s vinden welke extra services zij verlenen. Heeft u uw ideale avond al helemaal in gedachten? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende match. 

EXTRA DIENSTEN Prijs per boeking
“Magic Mike” € 50,-
A-Level  € 50,-
Tantra Experience  € 50,-
Fetish & Fantasy € 50,-
Rollenspel € 50,-

Worden mijn gegevens discreet behandeld?

Wij behandelen uw gegevens altijd op discrete wijze. Uw gegevens worden met niemand gedeeld, wij garanderen dan ook uw volledige privacy. Uiteraard zijn onze gigolo’s net zo discreet als wij. Zij zullen op discrete manier arriveren, zodat niemand ziet dat hij een gigolo is. Ook onze heren blijven het liefst anoniem en wij vragen u dan ook vriendelijk om aan hen geen persoonlijke details te vragen zoals hun echte naam, adres, telefoonnummer of herleidbare andere gegevens. 

Waar is Mr. Perfect gevestigd?

Alle gigolo’s die bij Mr. Perfect werken doen alleen ‘out-calls’. Dit houdt in dat hij naar u toe komt en niet andersom. U zult te allen tijde moeten zorgen voor een locatie waar u de gigolo kunt ontvangen. Dit kan zijn een hotelkamer, een gehuurd appartement of huis of uw eigen woning. Omdat onze gigolo’s alleen ‘out-calls’ doen, geven wij het vestigingsadres van Mr. Perfect niet vrij. Wij hebben alleen een kantooradres nabij Alkmaar.

Wat zijn de tarieven?

Deze tarieven gelden voor boekingen vooraf en als u binnen de eerste 30 minuten van uw boeking de boeking verlengt. Anders wordt het standaardtarief van € 250,- per uur gerekend. 

Uren Prijs voor 1 gigolo Prijs voor een koppel Prijs voor 2 gigolo’s
2 600 650 1200
3 800 850 1600
4 1000 950 2000
5 1200 1250 2400
6 1400 1450 2800
7 1600 1650 3200
8 1800 1850 3600
12 | Met overnachting 2400 2450 4800
16 | Met overnachting 2950 3000 5900
24 3750 3800 7500
Extra uur 250 300 500
Extra dag 1600 1650 3200

Met welke middelen kan ik betalen?

U kunt bij ons betalen op de volgende wijze: contant in Euro’s of per bank (betaalverzoek of overschrijving). Betaalinformatie vindt u op onze website onder ‘Tarieven’. Hier vindt u ook onze bankgegevens.

Aan welke regels (etiquette) dien ik mij te houden?

Wij willen graag dat de boeking voor zowel u als voor gigolo prettig verloopt. Wij verwijzen u naar de klanten etiquette, deze kunt u vinden op onze website. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. 

Hoe kan ik mijn gemaakte boeking annuleren?

Natuurlijk kan het voorkomen dat u uw boeking moet annuleren omdat u verhinderd bent, houdt u er alstublieft wel rekening mee dat bij Mr. Perfect dezelfde normen en waarden gelden als bij ondernemingen in andere sectoren. De gigolo houdt zijn tijd voor u vrij en zowel hij als wij verwachten dat u uw afspraken nakomt. Indien u toch verhinderd bent en de boeking geannuleerd of verplaatst dient te worden, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Voor het annuleren van een boeking rekenen wij geen extra kosten. Als de gigolo al naar u onderweg is zijn wij wel genoodzaakt om een vergoeding van 100 euro in rekening te brengen voor zijn tijd. Bovendien dient u de reiskosten te vergoeden. 

Wanneer moet ik het overeengekomen bedrag betalen?

Indien u kiest voor betaling per bank (bankoverschrijving) dient u de kosten voor de boeking uiterlijk 2 uur voorafgaand aan de boeking te voldoen. U kunt het geld overmaken op naam van Simply Services BV NL52INGB0009485878. Indien u kiest voor contante betaling dient u het volledige bedrag in een enveloppe aan de gigolo te overhandigen binnen de eerste 15 minuten van de boeking. Het is niet mogelijk om op locatie met pinpas of creditcard te betalen. Een betaalverzoek dient u direct te betalen, u krijgt van ons bericht dat wij het ontvangen hebben.

Vanaf wanneer of tot welke leeftijd mag ik een high-class gigolo bij Mr. Perfect boeken?

De minimale leeftijd voor het maken van een boeking is 18 jaar. Wij hanteren geen maximumleeftijd. 

Zijn de foto’s van de gigolo’s recent en onbewerkt? 

Mr. Perfect vertegenwoordigt alleen gigolo’s die er altijd verzorgd uitzien en een charismatisch voorkomen hebben. Het beeldmateriaal op de website is hierdoor minimaal bewerkt. Wat u ziet, is wat u krijgt. Al onze heren krijgen éénmaal per jaar de gelegenheid om een fotoshoot te doen, zo blijven de foto’s up-to-date. 

Is het mogelijk om buiten de openingstijden met een gigolo af te spreken?

Dit is zeker mogelijk! De boeking dient dan wel geplaatst te worden tijdens onze openingsuren. 

Hoe kan ik een internationale boeking maken?

Voor internationale boekingen gelden aanvullende regels. Meer informatie over internationale boekingen vindt u op onze website onder het kopje ‘Internationaal’. 

Mijn vraag staat er niet bij…

Als u vraag er niet bij staat neem dan alstublieft contact met ons op. Dit kan door te bellen naar + 31 6 25 25 60 46 of u kunt een e-mail sturen naar info@mr-perfect.nl 

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s