• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Bezoek samen deze culinaire pareltjes

Veel van onze high-class gigolo’s vergezellen u graag tijdens een Dinner Date. Tijdens een Dinner Date heeft u de tijd om elkaar echt te leren kennen en ook op mentaal vlak een connectie te maken. Onze gigolo’s nemen graag de tijd om er samen met u een perfecte date van te maken, eentje die na een heerlijk diner kan uitmonden in een spannende erotische ervaring.  

Culinaire hoogstandjes

Vindt u het fijn wanneer de man het initiatief neemt? In dat geval zit u goed bij Mr. Perfect. Voor uw Dinner Date met een van onze gigolo’s, hebben we door het hele land de beste restaurants geselecteerd. Leer uw gigolo kennen onder het genot van een goed glas wijn en een heerlijk 6 gangendiner. In een passende ambiance geniet u samen van de heerlijkste gerechten. Waar vindt u deze culinaire hoogstandjes? Wij hebben de beste restaurants voor u op een rij gezet.

De Librije ***

In het restaurant van Jonny en Thérèse Boer, nummer 57 op de lijst van beste restaurants ter wereld, tovert men de meest bijzondere gerechten op tafel. Veelal met lokale producten, maar vooral zonder fratsen en recht uit het hart.

Adres: Broerenkerkplein 13-15, Zwolle

Inter Scaldes ***

Jannis Brevet verdiende al meerdere Michelinsterren bij verschillende toprestaurants. Kenmerkend voor zijn kaart zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren en de kazen en fruit uit de Bevelandse polder.

Adres: Zandweg 2, Kruiningen

Aan de Poel **

In een kosmopolitische sfeer, met bovendien het mooiste terras van Nederland, kookt chef-kok Stefan van Sprang frisse en creatieve gerechten van absoluut topniveau.

Adres: Handweg 1, Amstelveen

De Kromme Watergang **

De keuken van chef-koks Edwin en Blanche Vinke is gebaseerd op aardse en zilte smaken van lokale producten, verwerkt in overheerlijke gerechten die passen in het Zeeuwse en Vlaamse landschap. Een absolute smaaksensatie.

Adres: Slijkplaat 6, Hoofdplaat

Beluga Loves You *

Chef-kok Hans van Wolde kookt tegenwoordig kleinere en betaalbare gerechten van absolute topklasse. In een moderne, open sfeer kunt u deze heerlijkheden proeven van zijn eigentijdse creativiteit en verfijning.

Adres: Plein 1992 12, Maastricht

Fred **

In een schitterend pand kookt chef Fred Mustert volgens de no-nonsense stijl die u mag verwachten in een no-nonsense stad als Rotterdam. Pure producten, bereid op de lekkerste en meest originele manier, daar staat Fred voor.

Adres: Honingerdijk 263-265, Rotterdam

Bord’eau *

In het prachtige l’Europe hotel, in een stijlvolle omgeving met uitzicht op de rivier de Amstel, geniet u hier van de beste creaties van chef Richard van Oostenbrugge. Ook de wijnkaart is van ongekend niveau.

Adres: Nieuwe Doelenstraat 2, Amsterdam

De Lindenhof **

Chef-kok Martin Kruithof en sommelier Marjan ontvangen u in een prachtige, huiselijke omgeving en serveren de meest unieke smaaksensaties. Niet voor niets is het restaurant van dit echtpaar beloond met twee Michelinsterren!

Adres: Beulakerweg 77, Giethoorn

Spectrum **

Op de benedenverdieping van het Waldorf Astoria hotel in Amsterdam bevindt zich restaurant Spectrum. Voel de grandeur terwijl u dineert op een prachtige locatie met uitzicht over de privé-binnentuin. Hier zult u genieten van voortreffelijke culinaire smaaksensaties, samengesteld door huidig executive chef Sidney Schutte. 

Adres: Herengracht 542 – 556, Amsterdam

Dinner date? Reserveer op tijd

Zoals u ziet, maken we van de Dinner Date met onze high-class gigolo een echte culinaire ervaring. Een smakelijk, intiem diner zal de perfecte voedingsbodem zijn voor een spannende erotische avond. Tot slot geven we nog graag de volgende tip: wilt u in een van bovenstaande restaurants eten tijdens een Dinner Date met een van onze high-class gigolo’s? Dan is het verstandig om ver van tevoren te reserveren. Uiteraard kunnen wij ook een reservering voor u maken. Boek hier uw gigolo-arrangement en we maken alles in orde voor een onvergetelijke Dinner Date.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Mr. Perfect. Wij helpen u graag!

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s