• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Wat is een gigolo?

Wat is een gigolo? Een gigolo is volgens de Dikke van Dale: “man die zich door vrouwen laat betalen om seks te hebben”. Dit is de exacte tekst die vermeld staat in de Dikke van Dale. Maar in werkelijkheid komt er zoveel meer bij kijken. Wat is een gigolo nog meer dan iemand die zich alleen laat betalen voor seks?

Een gigolo is er niet alleen voor de seks. Seks komt er vaak wel bij kijken, maar er zijn nog zoveel meer redenen te bedenken om een gigolo te boeken. Heeft u bijvoorbeeld een (zaken)diner en heeft u geen gezelschap? Alleen is ook maar alleen. Gigolo’s werkzaam voor Mr. Perfect zijn niet alleen een genot voor het oog, ze zijn ook intelligent en welbespraakt. Goed in luisteren en oprecht geïnteresseerd in uw verhalen. Ook belangrijk en zeker niet op de laatste plaats, ze zijn ook gek op lekker eten.

Meer dan alleen seks 

Hierboven heeft u al kunnen lezen wat men in de Dikke van Dale zegt over een gigolo. Ook heeft u kunnen lezen dat een gigolo ook vaak geboekt wordt als gezelschap. Wist u dat psychologen ook regelmatig aanraden om een gigolo te boeken? Een gigolo kan bepaalde onzekerheden weghalen bij een vrouw. Wellicht heeft u in het verleden slechte ervaringen gehad met een of meerdere bedpartners. Een gigolo zal u altijd op de eerste plek zetten. Hij onderneemt niets wat u niet wilt. Nare herinneringen worden niet opgeroepen. Een gigolo is er echt voor u. 

Bij Mr. Perfect bieden we het ‘Companionship Only’ arrangement aan. Dit arrangement is uitermate geschikt om uw high class gigolo beter te leren kennen. De connectie die tijden de ‘date’ zal ontstaan, zal aanvoelen als (h)echt. Dit draagt bij aan een hele fijne ervaring. Tijdens dit arrangement is er geen sprake van intimiteit. Wij kunnen dit arrangement dan ook voor een gereduceerd tarief aanbieden. Bent u nieuwsgierig? Bekijk ons ‘Companionship Only’ arrangement. 

Wat is een gigolo zonder… 

Gigolo’s beschikken doorgaans over een goed bureau dat aan matchmaking doet. Toch zijn er ook gigolo’s die te boeken zijn zonder tussenkomst van een bureau. Misschien vraagt u zich af wat het verschil is tussen een zelfstandig opererende gigolo en een high-class gigolo van Mr. Perfect. We leggen het u graag uit. 

Bij Mr. Perfect screenen we alle heren die aan het werk willen als high-class gigolo. Ze worden getoetst op belangrijke kwaliteiten en eigenschappen. Dit zodat u er zeker van bent dat de gigolo kwaliteiten bezit die u van hem mag verwachten. Bij een zelfstandig opererende is dit niet het geval, dit kan voor teleurstelling zorgen. 

Onjuiste informatieverstrekking 

Een gigolo zonder een compleet profiel of zonder goede foto’s geven een onvolledig beeld. Het komt helaas vaak voor dat een vrouw een gigolo boekt op basis van een niet kloppend profiel of op basis van foto’s die niet blijken te kloppen. Boekt u een high-class gigolo bij Mr. Perfect? U kunt er dan zeker van zijn dat de foto’s en het profiel kloppen. Dit voorkomt teleurstellingen. Degene die u boekt zal degene zijn waarvan u het uitgebreide profiel heeft gelezen en waarvan u de foto’s heeft kunnen zien. 

Is het u nog niet helemaal duidelijk wat een gigolo precies is? Neem gerust contact met ons op en vraag het ons! Wij leggen het graag uit. Daarnaast raden we aan om onze website volledig te bekijken voor een beter beeld.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s