• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Ontmaagding Service

Een ontmaagding service is er niet alleen voor dames die weinig of geen ervaring hebben met intimiteit. Een ontmaagding service is ook uitermate geschikt voor die dames die een slechte ervaring in het verleden hebben opgelopen. Denk hierbij aan incest of aan fysieke of geestelijke mishandeling. Dit komt helaas te vaak voor. Deze vrouwen vinden het vaak erg lastig om zich weer te kunnen overgeven aan een man en gaan daarom de intimiteit met een man uit de weg.

Waarom een ontmaagding service deze vrouwen kan helpen

Het voordeel van het boeken van een gigolo voor een ontmaagding service is onder andere dat alles heel duidelijk van tevoren is besproken en afgekaderd. Hierdoor gaat men wat zelfverzekerder aan een dergelijke date beginnen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er nog altijd een bepaald soort spanning of zenuwen overblijft. 

Een ander groot voordeel bij een ontmaagding service is dat de vrouw nergens anders aan hoeft te denken dan te weten waar ze naartoe moet en hoe laat ze daar verwacht wordt. Wij van Mr. Perfect regelen namelijk de locatie. Bij een ontmaagding service boeken wij voor u een suite en zal u ontvangen worden door de gigolo. Normaal gesproken wordt de gigolo ontvangen door de dame, bij het boeken van een ontmaagding service is dat precies andersom. De gigolo zorgt er ook voor bij het boeken van een ontmaagding service dat de kamer er gezellig uitziet. Dat de “TL-verlichting” uit staat en vervangen is door gezellige sfeerverlichting zoals kaarsen et cetera. Als er een bubbelbad in de suite aanwezig is dan zal ook deze alvast gevuld zijn met lekker warm water. Kortom, u zal volledig ontzorgt worden waardoor u uw avontuur relaxter in kan gaan.

De eerste keer

Is het uw eerste keer? Bij het boeken van een ontmaagding service ontzorgen we u volledig. Er zit natuurlijk wel verschil in de manier wanneer de date verloopt als we het vergelijken met een boeking gedaan door een dame die intimiteitsproblemen heeft. 

Er is ook een groep vrouwen die door omstandigheden, zoals bijvoorbeeld het overlijden van hun partner of door een scheiding weer alleen komen te staan. Deze vrouwen zijn al een tijd ‘van de markt’ geweest en wellicht vergeten hoe je een eerste date weer zou kunnen aanpakken. Ook voor deze grote groep vrouwen is het boeken van een ontmaagding service een ideale service.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze service of naar één van onze andere services die wij u kunnen bieden? Neem dan een kijkje op onze site www.mr-perfect.nl Hier staan alle services en arrangementen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per WhatsApp als per mail. Of vul ons contactformulier in. Wij zullen al uw vragen discreet behandelen.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s