• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Nijmegen

Zakenlunch in Nijmegen of gewoon een dagje gezelligheid? In beide gevallen kunt u gezelschap krijgen van één van onze oprechte, mooie en (h)eerlijke gigolo’s in Nijmegen. Een gigolo boeken via Mr. Perfect zal uw dag compleet maken. Elke gigolo waar Mr. Perfect mee samenwerkt kan u ook bezoeken in Nijmegen. Heeft u bijvoorbeeld een zakenlunch of diner? Heeft u geen tafelheer om u te escorteren? Geen probleem, wij realiseren de perfecte match voor u. Uw middag of avond samen met een gigolo in Nijmegen zal niet alleen zakelijk een succes worden. Nee, u kunt de date ook nog verder voortzetten in een meer intieme sfeer. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Samen met uw partner een gigolo boeken in Nijmegen

Bent u samen een dagje weg in Nijmegen met uw partner? Heeft u een leuk hotel geboekt en fantaseren jullie er wel eens over om een derde persoon uit te nodigen in de slaapkamer? Beleef uw fantasie! Bij Mr. Perfect boekt u een gigolo in (of buiten) Nijmegen. Samen zetten jullie deze fantasie om in een onvergetelijke ervaring. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier welke gigolo’s deze dienst aanbieden. Tip: Bespreek met de gigolo welke handelingen er wel of niet mogen plaatsvinden. Door dit van te voren met elkaar te bespreken, zult u niet in ongemakkelijke situaties terecht komen.

Men for men

Wij van Mr. Perfect werken ook samen met een aantal hetroflexible heren. Want ook daar wordt vaak genoeg over gefantaseerd en hier is dan ook steeds meer vraag naar. Wilt u weten welke gigolo heteroflexible is, stuur ons een mail, WhatsApp of neem telefonisch contact op. De gigolo kan thuis bij u langskomen, maar het is ook mogelijk om in een hotel af te spreken. Dit zal altijd uiterst discreet gebeuren. Wij vinden discretie heel belangrijk voor u en voor onze gigolo. Benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden? Bekijk hier alle diensten die wij in Nijmegen (en daarbuiten) aanbieden. Mr. Perfect: laat uw dromen uitkomen en boek een gigolo in Nijmegen! 

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s