• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gay Gigolo (of biseksueel)

Bent u op zoek naar een high class gigolo voor een gay of biseksuele ervaring? Zowel singles als koppels vinden bij Mr. Perfect discreet en stijlvol mannelijk gezelschap. Onze gigolo’s geven zelf aan voor welke experience zij in zijn. Zo kunt u bij Mr. Perfect terecht voor het vervullen van al uw fantasieën, van man-vrouw of man-man tot trio in welke samenstelling dan ook.

Bi gigolo voor Koppel Experience (m-m-v of m-v-v)

Bij Mr. Perfect kunt u als stel samen een gigolo boeken. Is het altijd al uw fantasie geweest om een man bij uw spel te betrekken, boek dan bij ons een koppel experience. Bedenk van tevoren wat u van uw gigolo verwacht. Mocht u als stel allebei de volledige aandacht van de gigolo willen, dan is dat zeker mogelijk. Er zijn namelijk bij ons, Mr. Perfect, een aantal high class gigolo’s werkzaam die biseksueel zijn. Alle heren vermelden op hun profiel welke diensten zij leveren. Kijk dus bij de gigolo’s op onze website, bij wie u terecht kunt voor een hetero, bi of gay experience.

Gay gigolo (m-m)

Het is ook mogelijk om een gigolo te boeken die echt gay is. Wij van Mr. Perfect hebben er bewust voor gekozen om ook deze dienst aan te bieden. Er zijn namelijk steeds meer mannen die van deze dienst gebruik willen maken. Wij faciliteren dit op een stijlvolle en discrete manier. Op het boeken van een gay gigolo rust helaas nog altijd een stigma. Dat is ook niet vreemd als u kijkt naar hoe het veelal wordt aangeboden. De meeste gigolo’s die gay zijn bieden zichzelf aan op sites als ‘kinky’ of ‘sexjobs’. Hier straalt weinig klasse en respect vanaf voor het gay zijn. Niet iedereen wil toch gelijk worden geconfronteerd met onsmakelijke naaktfoto’s? Er mag nog wel wat te wensen overblijven, toch? Hoe dan ook, wij proberen dit stigma te doorbreken door deze dienst op een manier aan te bieden die kwaliteit en respect uitstraalt. 

Bent u benieuwd naar dit concept? Neem dan een kijkje op onze site, mr-perfect.nl of bekijk direct de profielen van de gigolo’s. Zij geven zelf op hun profiel aan voor welke experience zij in zijn; bij Mr. Perfect vindt u hetero, biseksuele en gay gigolo’s. 

Gay gigolo boeken voor een koppel experience (m-m-m)

Een gay gigolo is ook te boeken voor een koppel experience m-m-m. Niet alle gigolo’s die gay zijn bieden deze dienst aan maar vraag ons gerust welk van de gay gigolo’s dit wel doen. Wij van Mr. Perfect kennen alle gay gigolo’s persoonlijk en kunnen u dan ook perfect adviseren. Neem gerust contact met ons op via mail, WhatsApp of geef ons een belletje. Wij zullen uw vragen altijd serieus nemen en discreet behandelen.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s