• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Wat kost een gigolo?

Wat kost een gigolo voor een onvergetelijke ervaring? Wat een gigolo kost hangt af van meerdere factoren. Laten we eens beginnen met de vraag: waar haalt u een gigolo vandaan? U kunt op internet op verschillende sites terecht om een gigolo te boeken. Echter zijn er slechts weinig sites waar u krijgt wat u boekt. Over het algemeen kunt u van het volgende uitgaan: wordt een gigolo goedkoop aangeboden, dan is de kans op teleurstelling erg groot. Bij ons, Mr. Perfect, zult u geen goedkope gigolo’s vinden, maar enkel high class gigolo’s waar u discreet een spannende avond mee kunt beleven.

Verborgen kosten

Het antwoord op de vraag “wat kost een gigolo” is uit te drukken in meer dan alleen geld. Stel dat u op dubieuze sites als ‘Kinky’ of ‘Sex jobs’ een goedkope gigolo boekt, dan kost de ervaring u dus weinig geld. Het kan u echter een stuk duurder komen te staan, wanneer er op de bewuste avond heel iemand anders aanbelt dan degene die op de foto bij het profiel stond. De grote kans op teleurstelling, de stress in plaats van een fijne avond; deze verborgen kosten zijn niet in geld uit te drukken. Toch moet u ze zeker wel meerekenen wanneer u de kosten voor een gigolo op een rij zet. 

De gigolo die u boekt

Eén ding kunnen we u beloven: wanneer u bij ons, Mr. Perfect, een gigolo boekt, dan krijgt u ook de gigolo op bezoek die u geselecteerd heeft. De tarieven op onze website zijn dan ook daadwerkelijk wat de gigolo u kost. Zoals u ziet, hanteren wij een standaard uurtarief voor uw gigolo. Hoe meer uren u (van te voren) boekt, hoe meer korting u op dit uurtarief krijgt. Daarnaast zijn er tegen een meerprijs extra diensten mogelijk, zoals ‘A-level’, Fetish & Fantasy en Rollenspel. Wat een gigolo kost, hangt dus mede af van het uurtarief (zie voorgaande link), de tijd die u boekt en de extra diensten die u wenst.

Wat kost een gigolo voor gezelschap?

Wat kost een gigolo, als u deze voor een date waarbij de kleren aan blijven? Hier hebben wij van Mr. Perfect speciale naam voor namelijk, Companionship Only. Hierbij boekt u de gigolo als gezelschap, bijvoorbeeld voor een (zakelijk) evenement of avondje uit, zonder dat er intimiteit plaatsvindt. Wij van Mr. Perfect rekenen hier dan ook een aangepast tarief voor, met een gereduceerd uurtarief. Nieuwsgierig naar wat een gigolo kost voor een dergelijke date? Kijk bij onze tarieven om te zien wat een gigolo kost voor een Companionship Only date.

Wat kost een gigolo voor een Dinner Date boeking?

Wat kost een gigolo, als u eerst met hem gezellig wilt gaan eten om vervolgens de intimiteit met elkaar op te zoeken bij u thuis of in een hotel? Ook hier hanteren we een speciaal tarief voor. Voor een Dinner Date-boeking gelden dan ook speciale regels, namelijk een minimale duur van 4 uur waarvan de eerste twee uur in een openbare gelegenheid plaats zal vinden. In de eerste twee uur zal er dan ook geen sprake zijn van intimiteit. De laatste twee uur van deze boeking kunt u in een privégelegenheid met elkaar doorbrengen. Dan is er, indien gewenst, alle tijd om intiem te worden/te zijn.

Helder kostenplaatje bij uw gigolo

Wij van Mr. Perfect houden het duidelijk en transparant. Bij ons zult u geen verschil in prijs zien wat betreft de gigolo’s die met ons samenwerken. Onze gigolo’s zijn met zorg gescreend en geselecteerd en bezitten allemaal de kwaliteiten die u van een gigolo mag verwachten: hygiënisch en verzorgd, welbespraakt en discreet. Meer weten over een Dinner Date, Companionship Only of een van onze andere gigolo services? Neem dan gerust contact met ons. Vraag ons gerust naar de kosten voor een gigolo en de services die deze aanbiedt.

Wij van Mr. Perfect hopen van harte u in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s