• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

The Dylan samen met een gigolo bezoeken

The Dylan samen bezoeken met een gigolo? Dat kan zeker wel. U zal niet de eerste zijn die een gigolo verwelkomt in het Hotel The Dylan te Amsterdam. Het Dylan ligt aan de Keizersgracht 384 1016 GB te Amsterdam. Het is een heerlijk kleinschalig Boutique hotel waar u in alle rust van een gigolo kunt genieten.

Samen met een gigolo eten in het restaurant Vinkels bij The Dylan

Het hotel The Dylan huisvest het met een ster bekroonde restaurant Vinkels. Hier kan u samen met een gigolo van Mr. Perfect heerlijk culinair genieten. Men komt van overal vandaan om in dit prachtige restaurant te genieten van al het heerlijks dat men brengt. Indien u bij Mr. Perfect een dinner date boekt zijn de eerste twee uur met een gigolo tegen een gereduceerd tarief.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met een gigolo in The Dylan te gaan lunchen bij Bar Brasserie OCCO. Zij zijn de gehele dag geopend. Kwaliteit, vakmanschap en hoogstaande producten zijn kenmerkend voor Bar Brasserie OCCO. Niet te vergeten de persoonlijke service die ze bieden. Als u samen met een gigolo van Mr. Perfect in The Dylan eerst gezellig iets zou willen nuttigen dan zou dit een aanrader zijn.

Over persoonlijke service gesproken: deze krijgt u ook als u een gigolo boekt bij Mr. Perfect voor een bezoek aan The Dylan. Buiten de services en arrangementen die we standaard aanbieden zoals:

Kunnen wij u ook pakketten op maat aanbieden. Dat is wat het verschil maakt tussen high class en al het andere.

Boyfriend Experience

Een Boyfriend Experience zit eigenlijk standaard in al onze services met uitzondering van een Companionship Only date. Tijdens de laatstgenoemde zal er geen intimiteit plaatsvinden. Als u ervoor kiest om een Boyfriend Experience te boeken met één van onze gigolo’s en ervoor kiest om hem te ontvangen in The Dylan dan verzekeren wij u dat het een tijd samen is om nooit meer te vergeten.

Bent u benieuwd geworden wat de Boyfriend Experience allemaal inhoudt? Dan verwijs ik u graag door naar de website van Mr. Perfect. Daar is alles na te lezen. Indien u dan toch nog vragen heeft dan staan wij u graag te woord.

Moet ik ver van tevoren reserveren als ik een gigolo mee wil nemen naar het hotel The Dylan in Amsterdam?

Als u zeker wil zijn dat de gigolo van u keus ook daadwerkelijk beschikbaar is om u te vergezellen in The Dylan dan raden wij u aan om dit niet last minute te doen. Een gigolo boeken voor een bezoek in The Dylan kunt u het beste een drie weken van tevoren doen. 

Voor verdere vragen kunt u niet alleen telefonisch bij ons terecht maar ook via mail of WhatsApp. Onze kantoortijden zijn van 11:00 uur tot 23:00 uur. Boekingen gaan wel 24/7 door. Wij van Mr. Perfect kijken uit naar het contact met u.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s