• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Tantra gigolo

Ooit een echte tantra experience meegemaakt? Of staat dit op uw sexual bucketlist en wilt u tantra zelf ervaren? Waarom er over nadenken en fantaseren terwijl u deze wens werkelijkheid kunt maken? Wij van Mr. Perfect bieden de ultieme tantra experience aan met tantra gigolo Lucas. Lucas is dé specialist op het gebied van tantra. Tantra gaat zoveel verder dan het hebben van seks. Het gaat bij tantra om de diepere connectie met elkaar. Een connectie die langzaam opgebouwd wordt, maar zal ontaarden in een diepe en hechte (seksuele) connectie.

De juiste persoon: een tantra gigolo

Belangrijk is dat u zich op uw gemak voelt tijdens een tantra sessie. Het is ook niet zomaar iets. Tantra gigolo Lucas, onze tantra specialist, kan u daarin begeleiden en er zorg voor dragen dat u een ervaring beleeft die u nog nooit ervaren heeft. Lucas kan u bezoeken in een hotel of bij u thuis. Het is belangrijk dat u zich in een omgeving bevindt waar u zich prettig voelt. Onze tantra gigolo Lucas kan u tijdens zijn bezoek alles vertellen over de kunst van tantra. Hij zal met u alle stappen doorlopen om uiteindelijk voor u die onvergetelijke tantra ervaring op te kunnen doen. Hier zult u nog lang van nagenieten! 

Misverstanden omtrent tantra

Er zijn redelijk wat misverstanden als het om tantra gaat. Veel van die misverstanden hebben te maken met het feit dat mensen denken dat tantra enkel draait om seks standjes. Jazeker, er zijn heel wat intieme standjes die voortkomen uit de kunst van tantra. Maar tantra is meer, heel veel meer. Om hier een goed idee van te krijgen kunt u natuurlijk gaan googelen. Wat wellicht beter is (en sensueler), is het zelf te ondergaan met onze tantra gigolo Lucas. Lucas kan u tijdens de eerste minuten van uw ontmoeting alles over de kunst van tantra vertellen. Daarna zou u bijvoorbeeld een innige massage kunnen ontvangen van Lucas. Geniet van een massage vol met technieken uit de kunst van tantra. 

Hebben we uw interesse gewekt? Bent u wellicht nieuwsgierig geworden en wilt u de stoute schoenen aantrekken? Of beter gezegd: uittrekken? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch, per mail of via WhatsApp bereiken.

Tot snel! 

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s