• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo

De Dikke van Dale omschrijft een gigolo als volgt: “man die zich door vrouwen laat betalen om seks met ze te hebben”. Dit is de omschrijving van oudsher. Tegenwoordig is een gigolo niet alleen meer iemand die betaalde seks heeft met vrouwen. Een gigolo doet meer dan dat. Natuurlijk is het belangrijk dat een gigolo er goed uitziet en fit is, maar met enkel deze eigenschappen komt een gigolo er niet. Om de top te kunnen bereiken is het van belang om over vele kwaliteiten te beschikken. Het is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Een goede gigolo beschikt onder andere over de volgende kwaliteiten: 

  • De gigolo dient empathisch te zijn; 
  • De gigolo dient discreet te zijn; 
  • De gigolo dient over inlevingsvermogen te beschikken; 
  • De gigolo dient goed verzorgd te zijn; 
  • De gigolo dient zich correct en respectvol op te stellen; 
  • De gigolo dient altijd te kunnen presteren. 

Waarom een gigolo vaak met een bureau werkt 

Wil je naast je vaste baan een carrière opbouwen als gigolo? Wij raden aan om dit bij een gerespecteerd bureau te doen. Een bureau (zoals Mr. Perfect) neemt veel werk uit handen. Zo heeft het bureau altijd het eerste contact met de klant. Ze beantwoorden de vragen en inventariseren de wensen van de klant. Zij regelen de boeking en zorgen voor betaling van de boeking (door de klant).  

Een ander voordeel: de klant die een ‘date’ wil boeken en speciale wensen heeft, kan kiezen uit meerdere gigolo’s. Door als gigolo vertegenwoordigd te worden op een professionele website (met de juiste uitstraling) heb je meer kans op leuke en interessante boekingen. Een professionele website komt immers vertrouwd over bij een potentiële klant. 

Waarom klanten kiezen voor een gigolo via Mr. Perfect

Steeds meer klanten kiezen ervoor om een gigolo te boeken bij een gespecialiseerd bureau zoals Mr. Perfect. Mr. Perfect is in staat om een goede match te maken tussen gigolo en klant. Dit omdat wij onze gigolo’s kennen en de wens van de klant inventariseren. Door de ruime keuze aan gigolo’s en de verschillende diensten die wij te bieden hebben, is er altijd een match te maken. Bij Mr. Perfect vinden we transparantie daarnaast erg belangrijk. De tarieven van de gigolo’s onderling verschillen niet van elkaar. Elke gigolo beschikt over dezelfde kwaliteiten. Er is geen verschil in prijs, u weet precies waar u aan toe bent. 

Waarom een gigolo ook veel geboekt wordt voor een trio ervaring

Veel boekingen worden door stellen (M/V) gedaan. Zij kiezen hierbij voor onze ‘Trio Experience’. Hier is een logische verklaring. Allereerst hebben veel stellen de fantasie om een derde persoon uit te nodigen. Aan het uitnodigen van een derde persoon uit de privé-omgeving kunnen echter risico’s kleven. Zo kan er jaloezie om de hoek komen kijken of kan er sprake zijn van valse verwachtingen. Door een professionele gigolo in te huren, worden dit soort situaties voorkomen. Gigolo’s werkzaam voor Mr. Perfect beschikken elk over een eigen profiel (met foto’s). Het privénummer van de gigolo is hier niet te vinden. Het contact verloopt immers via ons. Er is dan ook geen sprake van stiekeme berichtjes voor of na de boeking. Alles verloopt transparant en professioneel. 

Tijdens de daadwerkelijke date is er dan ook geen sprake van jaloezie of nare spanningen. Het zal een avond vol erotiek en spanningen zijn. Een avond om nooit te vergeten en wellicht een avond om nog eens over te doen.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s