• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Zeeland

Een middag of avond samen doorbrengen met een gigolo tijdens uw verblijf in Zeeland? Dat kan! Mr. Perfect werk samen met meerdere gigolo’s. Vrijwel alle gigolo’s waar Mr. Perfect mee samenwerkt kunnen u bezoeken in Zeeland. Of dit nu bij u thuis is in Zeeland of in een hotel in Zeeland. Een gigolo van Mr. Perfect reist door heel Nederland en daarbuiten.

Dineren met een gigolo in Zeeland

Als u samen met uw gigolo wil genieten van een heerlijke maaltijd in een mooie en serene omgeving, dan zit u in de provincie Zeeland op de juiste plek. Zeeland is namelijk uitblinker als het gaat om restaurants met Michelinsterren. Zeeland telt er maar liefst 6.

Elk jaar is het weer spannend welke restaurants de befaamde Michelinster (of zelfs meerdere sterren) in de wacht slepen. Zeeland telt meer Michelinsterrenrestaurants per hoofd van de bevolking dan waar dan ook ter wereld. Zeeland is dus verreweg de beste omgeving om samen met uw gigolo te kunnen genieten van een culinair uitstapje.

De 6 Michelin-sterrenrestaurants van Zeeland zijn:

  • Inter Scaldes (3 sterren), Zandweg 2 te Kruiningen in provincie Zeeland
  • De Kromme Watergang (2 sterren), Slijkplaat 6 te Hoofdplaat in Provincie Zeeland
  • Pure C (2 sterren), Boulevard Wielingen 49 te Cadzand in provincie Zeeland
  • ’t Vlasbloemeken (1 ster), Nieuwstraat 8 te Koewacht in provincie Zeeland
  • Katsveer (1 ster), Katsveerweg 2 te Wilhelminadorp in provincie Zeeland
  • Spetters (1 ster), Kaai 5 te Breskens in provincie Zeeland

Het is raadzaam, indien u uw gigolo mee gaat nemen voor een culinair hoogtepunt, om het restaurant van uw keuze ruim van te voren te reserveren. Wist u dat er een speciaal aangepast tarief van kracht is als u uw gigolo mee uit neemt op een Dinner Date? Voor meer info betreffende een Dinner Date arrangement kunt u terecht op onze website, mr-perfect.nl. Op deze site kunt u ook gelijk de profielen checken van de gigolo’s waar wij mee samenwerken. Bij elk profiel van de gigolo’s staat ook vermeld van welke “keuken” zij houden.

Mocht u vragen hebben over hoe het allemaal in zijn werk gaat, schroom niet en neem gewoon contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier op de site of geef ons gewoon een belletje. Wij zullen al uw vragen uiterst discreet beantwoorden en behandelen.

Wellicht spreken wij elkaar snel.

Liefs,

Team Mr. Perfect

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s