• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo voor stellen

Bent u een stel en heeft u wel eens gefantaseerd over het uitnodigen van een gigolo? Wij van Mr. Perfect bieden u een gigolo voor stellen aan. De gigolo voor stellen kan u bezoeken bij u thuis of in een door u aan te geven hotel. Ook is het mogelijk dat wij, Mr. Perfect, een hotel voor u boeken, hier geniet u samen met uw gigolo voor stellen.

Regelmatig komt het voor dat stellen een gigolo laten komen om hun stoutste fantasieën te laten uitkomen. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat dit best wel spannend kan zijn. Zeker als u als stel nog nooit een gigolo heeft uitgenodigd. Voor de vrouw is het dubbel zo spannend. “Wat gaan ze allemaal met me doen? Kan ik het allemaal wel aan?” Maar wat dacht u van ….. “Wat vindt mijn man ervan? Kan hij het wel aan als hij mij seks ziet hebben met een andere man?” 

Wel even belangrijk om bij stil te blijven staan. Ondanks dat de gigolo voor stellen wel vaker met dat bijltje gehakt heeft, is het wel belangrijk om vooraf aan de date, met de gigolo voor stellen, goede en duidelijke afspraken met elkaar te maken. Bespreek dit ook met de gigolo voor stellen.

Een gigolo voor stellen kan ook met u mee op een Dinner Date

Een gigolo voor stellen kan ook met u mee op een Dinner Date. Dit gebeurt vaker dan u zult denken. Stelt u zich eens voor, u nodigt voor de allereerste keer een gigolo uit voor stellen. U heeft hier samen met u partner goed over nagedacht. Ook heeft u meer dan eens doorgenomen met elkaar wat jullie wel goed vinden dat er gebeurt. Beter nog, u heeft goed met elkaar besproken wat u niet oké vindt wat er gebeurt als de gigolo voor stellen bij u op bezoek is. 

Hoe vertelt u de gigolo die u als stel komt bezoeken over uw afspraken? Gooit u dat bij binnenkomst zo voor zijn voeten? Dat zou kunnen maar gelukkig kiezen veel stellen die een gigolo uitnodigen voor een meer subtiele aanpak. Zij nemen de gigolo die hun komt vergezellen als stel, eerst mee uit eten. 

Wij van Mr. Perfect bieden de stellen die een gigolo boeken een gereduceerd tarief aan als men de gigolo voor stellen eerst mee uit eten neemt. Het arrangement dat u dan zou kunnen boeken heet een “Dinner Date”. Hiervan brengt u samen met de gigolo voor stellen de eerste twee uur door in een openbare gelegenheid. Dit biedt u de mogelijkheid om alles met de gigolo voor stellen te overleggen. U kunt dit ook zien als een eerste kennismaking. Wij spreken uit ervaring als wij u zeggen dat dit een heel positief effect zal hebben op uw verdere samenzijn.

Heeft u vragen over een gigolo voor stellen of over een Dinner Date met een gigolo voor stellen? Neem dan contact op met Mr. Perfect via mail, Whatsapp of telefoon. Wij zullen u snel en vakkundig te woord staan.

Wellicht tot snel!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s