• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo voor paren

Er zijn best veel paren die graag een gigolo zouden willen boeken. Helaas zijn er nog heel veel paren die het niet daadwerkelijk durven om een gigolo te boeken. En dat is jammer. Het boeken van een gigolo voor paren kan een aanvulling zijn op jullie seksleven. De paren die inmiddels wel een gigolo geboekt hebben zijn tot op heden erg enthousiast!

Hoe boeken jullie een gigolo voor paren?

Het boeken van een gigolo voor paren is geen hogere wiskunde. Er zijn redelijk wat sites waar mannen zichzelf op aanbieden, wij adviseren deze te laten voor wat het is. De reden hiervoor is dat we te vaak terugkoppeling krijgen van paren dat zij niet de man op bezoek hebben gekregen die men aangaf te zijn. Wanneer je samen een gigolo hebt uitgezocht, wil je natuurlijk ook dat deze gigolo daadwerkelijk langskomt. Niet iemand die er in de verste verte niet op lijkt. Daarom raden we aan enkel om met een professionele organisatie zoals Mr. Perfect in zee te gaan. 

Bij ons kunt u meerdere profielen van gigolo’s vinden. Bij elk profiel van een gigolo staat of hij ook te boeken is voor paren. 

  • Stap 1: samen de profielen doornemen en kijken wie u samen leuk zou vinden om bij u uit te nodigen. 
  • Stap 2: het high-class gigolo bureau contacten en, indien u die heeft, al uw vragen te leggen. Wij kunnen namelijk goed voorstellen dat als u voor het eerst een gigolo voor paren wil gaan boeken er best wel wat vragen naar boven kunnen komen. Mr. Perfect beantwoordt uiteraard graag al uw vragen. Heeft u uw vragen gesteld en is alles duidelijk? Dan is het tijd om naar de beschikbaarheid van de gigolo te vragen.
  • Stap 3: de beschikbaarheid van de door u gekozen gigolo opvragen. Dit gaat altijd via het bureau. U zal nooit rechtstreeks contact hebben met de gigolo. Zo blijft het contact professioneel en is alles duidelijk afgekaderd.
  • Stap 4: Als dit alles achter de rug is en de datum vaststaat, kan het voorgenieten beginnen!
  • Stap 5: Op de afgesproken datum en tijd de deur opendoen als er wordt aangebeld of geklopt . Om vervolgens kennis te maken en enorm te gaan genieten van een hele spannende avond.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de “derde” persoon in uw privékringen te kunnen gaan zoeken. Dit raden we sterk af. Vaak genoeg ontstaat er een wrijving en loopt een vriendschap hierdoor stuk. 

Hoe dan ook, het boeken van een gigolo voor paren is heel spannend om te doen en het kan een enorme verrijking zijn voor uw relatie.

Vragen over een gigolo voor paren?

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon of Whatsapp. Of vul ons contactformulier in. We zien uw boeking graag tegemoet!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s