• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo voor mijn vrouw

“Ik zoek een gigolo voor mijn vrouw, waar kan ik die vinden?” Dat is een vraag die wij regelmatig te horen krijgen. Wij snappen deze vraag ook zeker. Er zijn best veel gigolo’s te vinden op verschillende sites maar echte kwaliteit is schaars. Als wij u mogen adviseren bij het vraagstuk “een gigolo voor mijn vrouw vinden”, dan is het belangrijkste advies dat wij u kunnen geven: boek een gigolo voor uw vrouw via een gerenommeerd bureau. Wij van Mr. Perfect durven met trots te zeggen dat wij zo’n bureau zijn. We zijn een bewezen betrouwbaar bureau dat zich in het allerhoogste segment beweegt.

Gigolo voor mijn vrouw … en ik dan?

“Ik zoek een gigolo voor mijn vrouw en wil ook meedoen! Kan dat?” Ook die vraag komt regelmatig voorbij. Er zijn verhoudingsgewijs best veel stellen die samen een gigolo boeken of willen boeken. Dus terugkomende op de vraag “ik zoek een gigolo voor mijn vrouw maar wil ook meedoen, kan dat?” kunnen we u melden dat dat geen enkel probleem is. Wij van Mr. Perfect hebben daarvoor een speciale Experience in het leven geroepen, namelijk de Koppel Experience

Bijna elke gigolo die samenwerkt met Mr. Perfect biedt ook deze Experience aan. Let wel: het gros van de gigolo’s die samenwerken met Mr. Perfect is hetero. Zij zullen niet schrikken van een verdwaalde hand maar zullen niet intiem zijn met de heer. Mocht u dit wel verlangen dan is dat ook mogelijk. Een aantal van onze gigolo’s is namelijk bi-curious of biseksueel. Dus ook op de vraag “ik zoek een gigolo voor mijn vrouw en wil ook intiem zijn met de gigolo. Kan dat?” kunnen wij u antwoorden: “jazeker is dat mogelijk.”

Een geile fantasie

Er zijn veel mannen die in gedachten hun vrouw met een andere man intiem willen zien. Die fantasie wind hen vreselijk op. Gelukkig zijn er ook veel mannen die een dergelijke fantasie werkelijkheid maken. Zij denken niet alleen in teksten zoals “ik zoek een gigolo voor mijn vrouw” maar in teksten zoals “ik zoek een gigolo voor mijn vrouw omdat ik het haar gun en ik het opwindend vind”.

Een gigolo voor uw vrouw boeken

En? Hebben we uw interesse gewekt om dat ook eens uit te proberen? Nieuwsgierig naar een dergelijke ervaring? Uw fantasie omzetten naar werkelijkheid? Bel ons met de vraag: “heeft u een gigolo voor mijn vrouw?” of “kan ik een gigolo voor mijn vrouw en voor mijzelf boeken?” Wij op onze beurt zullen u vragen: “Welke datum, tijd en plaats?” want wij van Mr. Perfect kunnen het voor u regelen!

Liefs,

Mrs & Mr Perfect

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s