• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Vianen

Bent u voor zaken op pad en blijft u overnachten in Vianen? Weer een avond alleen eten in een restaurant en weer de hele avond/nacht aan het werk omdat er verder even geen vertier is? Waarom zo als het ook zo anders kan! Neem eens een kijkje op de website van Mr. Perfect. Hier staan een aantal profielen op van exclusieve gezelschapsheren, ook wel gigolo’s genoemd. Deze high-class gigolo’s kunnen u komen vergezellen tijdens uw verblijf in Vianen. Wist u dat er in een aantal hotels in Vianen veel gebruik wordt gemaakt van onze gigolo’s?

De gigolo’s van Mr. Perfect en de diensten die zij aanbieden

Vrijwel alle gigolo’s waar wij van Mr. Perfect mee samenwerken kunnen u bezoeken in Vianen. Dit kan bij u thuis in Vianen of in één van de hotels in Vianen en omgeving. Als u de site van Mr. Perfect bezoekt is het mogelijk om de foto’s te bewonderen van alle gigolo’s waar wij mee samenwerken in Vianen. Elke gigolo die ook in Vianen te boeken is heeft op zijn profiel staan welke diensten hij te bieden heeft.  

Niet al onze gigolo’s bieden dezelfde diensten aan. Het is dan ook raadzaam om goed de profielen van de door ons aangeboden gigolo’s in Vianen door te lezen. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Hieronder zetten we een aantal arrangementen en experiences neer.

  • Companionship Only
  • Dinner Date
  • Boyfriend Experience
  • Fifty Shades of Perfect 

Bent u benieuwd waar de arrangementen voor staan? Bekijk hier meer informatie hierover. Wellicht heeft u na het lezen nog vragen aan ons. Schroom niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij kunnen u ook precies vertellen welke gigolo het best aansluit op uw wensen. Wij kennen alle gigolo’s persoonlijk en kunnen u hierdoor goed adviseren. 

Klantenetiquette

Voorafgaand aan de boeking met een van onze fantastische gigolo’s in Vianen willen wij u nog even voorzichtig wijzen op de etiquette. Veelal worden de door ons aangehaalde punten al als vanzelfsprekend gezien. Toch willen wij u er nog even op  attenderen, dit om misverstanden te voorkomen. De relatie tussen u en de gigolo is gebaseerd op een stukje vertrouwen. Als jullie elkaar nog nooit hebben ontmoet kan dit erg spannend zijn. Hieronder linken wij naar de belangrijkste punten. 

Ook hier geldt, als er iets niet duidelijk is of u heeft vragen, vraag het ons dan gewoon. Dat kan via de mail of WhatsApp. Uiteraard kan en mag u ook altijd bellen om uw vraag te stellen. Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 0:00 uur. Wij van Mr. Perfect zien ernaar uit om u te mogen adviseren.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s