• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Rotterdam

Op zoek naar een gigolo in Rotterdam? Ga samen met een van onze high-class gigolo’s op stap in Rotterdam, een stad die van alles te bieden heeft. Onze heren houden ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en spanning op te bouwen. Dit doen ze het liefst met u!

Leer elkaar kennen tijdens een heerlijk diner 

Onze high-class gigolo’s in Rotterdam leren u graag kennen. Zij vergezellen u graag in één van de vele mooie restaurants die Rotterdam rijk is. Neem uw high-class gigolo in Rotterdam bijvoorbeeld mee naar restaurant ‘Parkheuvel’ of naar restaurant ‘Fred’. Beide restaurants zijn van het allerhoogste niveau. U zult gegarandeerd heerlijk genieten van het diner en uiteraard van uw high-class gigolo.

Bouw samen de spanning op en laat u volledig meeslepen

Tijdens de dinnerdate kunnen u en één van onze onweerstaanbare gigolo’s elkaar beter leren kennen. Door tijd met elkaar door te brengen bouwen jullie samen een connectie op. Deze connectie zal al snel omslaan naar een gezonde en niet te overtreffen spanning. U kunt samen met uw high-class gigolo naar ongekende hoogte klimmen door een rondvlucht te nemen boven Rotterdam. Met deze tour ervaart u Rotterdam en de aanwezigheid van de high-class gigolo als nooit tevoren. U zult zien dat dit zijn vruchten zal afwerpen als u uiteindelijk in de slaapkamer belandt. Onze high-class gigolo’s in Rotterdam staan open voor nieuwe ervaringen. Heeft u specifieke wensen? Contacteer ons en wij helpen u om de allerbeste match te vinden.

Diverse arrangementen mogelijk in Rotterdam

Het zogenoemde dinnerdate arrangement is natuurlijk niet het enige arrangement dat u samen kunt ervaren met uw high-class gigolo. Bij Mr. Perfect kunt u meerdere arrangementen boeken. Wij lichten er een aantal uit: 

De Spa Experience

Heerlijk ontspannen in privé wellness ‘Spa Nova’ in Rotterdam. Volledig privé en uiterst romantisch. Samen met uw high-class gigolo genieten van de rust en van elkaar. Wilt u liever pronken met uw high-class gigolo? Dan is een bezoekje aan het dichtbij gelegen wellnesscentra ‘Elysium’ ook een uitstekende keuze. Een Spa Experience kan u veel rust en genot bieden.

Trio Experience

Steeds meer vrouwen dromen stiekem van een trio met twee mannen. Lang niet iedereen zal daar voor uit durven komen. Bij Mr. Perfect kunt u deze droom werkelijkheid laten worden. Boek onze ‘Trio Experience’. Heeft u aanvullende wensen? Neem gerust contact met ons op. 

Benieuwd naar al onze arrangementen? 

Benieuwd naar al onze arrangementen? Bekijk deze hier! Benieuwd naar de beschikbare gigolo’s in Rotterdam? Bekijk al onze gigolo’s hier.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s