• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Overijssel

Bent u als single lady of als stel gek op heerlijk eten en op spanning? Woont u in provincie Overijssel of heeft u plannen om Overijssel te gaan bezoeken? Wij van MrPerfect hebben wel een idee voor u om dit met elkaar te combineren.

Dinner Date met een gigolo in Overijssel

In de hoofdstad van de provincie Overijssel staat het hotel/restaurant “De Librije”. De Librije is verkozen tot het beste restaurant van Nederland. Dit is een uniek restaurant waar één van de gigolo’s van Mr. Perfect u graag zouden vergezellen op een, zogeheten, Dinner Date. Vrijwel elke gigolo die een samenwerking heeft met Mr. Perfect kan u bezoeken in de provincie Overijssel en dus in Zwolle. Het hotel/restaurant De Librije is gevestigd aan het:

Spinhuisplein 1

8011 ZZ Zwolle

Provincie: Overijssel

Voor een Dinner Date met een gigolo in Overijssel rekenen wij een gereduceerd tarief. Dit heeft te maken met het feit dat de eerste twee uur van deze date in een openbare gelegenheid plaats zal vinden. Tijdens de eerste twee uur van de date komt er geen intimiteit bij kijken. Na deze twee uur heeft u de mogelijkheid om uw gigolo mee te nemen naar uw suite waar u vervolgens samen met uw gigolo de intimiteit zou kunnen opzoeken.

Koppel Experience in Overijssel

Fantaseren jullie wel eens over een trio? Een trio met een man erbij? Maar weten jullie niet goed hoe jullie dat zouden moeten organiseren? Want waar haal je een man vandaan die daar ook voor in is? Het is namelijk niet zomaar iets. Er staat best het één en ander op het spel. Stel dat er gevoelens in het spel komen. Hoe voorkom je zoiets? Wij van Mr. Perfect hebben daar wel een antwoord op: boek een professional! Een gigolo boeken is safe. De gigolo weet waar hij rekening mee moet houden. Hij zal ook altijd aan jullie beide vragen of er tussen jullie afspraken zijn gemaakt. Dit doet hij om vervelende en ongemakkelijke situaties te voorkomen. Het is ook niet mogelijk om een gigolo van Mr. Perfect rechtstreeks te benaderen. Dit gaat altijd via het bureau. Op deze wijze voorkomen we onder andere dat één van u contact met hem zou kunnen opzoeken.

Het samen uitzoeken van een gigolo is al een spannende bezigheid. U kunt samen met de gigolo uit eten gaan bij bijvoorbeeld het restaurant zoals hierboven aangegeven of uiteraard naar een ander restaurant in de provincie Overijssel. Tijdens het diner leert u beide de gigolo beter kennen. Dit zal zich zeker ook “terugbetalen” in de hotelsuite. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst samen uit eten te gaan en tijdens het eten heerlijk gaan zitten te fantaseren over wat jullie nog te wachten staat die avond. Hoe spannend is het als jullie weten dat er straks een gigolo bij jullie op bezoek komt in Overijssel. Het zal een spannende en hete avond worden. Dat garanderen wij u.

Dit alles is natuurlijk ook mogelijk buiten Overijssel. Vrijwel elke gigolo waar wij van Mr. Perfect mee samenwerken heeft als werkgebied Nederland en de rest van de wereld. Heeft u interesse in een leuke, spannende en hete avond? Meer weten over de mogelijkheden? Extra wensen of verlangens die u niet terug vindt op onze website, mr-perfect.nl? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website of telefonisch. Een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook altijd.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s