• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Maastricht

Spannende avond met een gigolo in Maastricht

Heeft u plannen voor een spannende avond in het mooie Maastricht? Weet u alleen nog niet hoe en met wie u deze avond wil beleven? Laat ons u daarbij helpen. Wij van Mr. Perfect zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van vrouwen met een gigolo. Ook koppels die op zoek zijn naar een spannende avond zijn welkom bij ons.

Een gigolo van Mr. Perfect kan u bezoeken in Maastricht. Dit kan bij u thuis of in een hotel. Een gigolo van Mr. Perfect zal u nooit bij hem thuis ontvangen. Zij doen uitsluitend aan “out-calls”. Heeft u voor de avond een mooie kamer of suite geboekt in één van de vele mooie hotels die Maastricht rijk is maar wilt u eerst samen met uw gigolo ergens gezellig eten? Ook dat is mogelijk. U kunt ervoor kiezen om met uw gigolo naar het sterrenrestaurant Rantrée te gaan. Dit mooie exclusieve restaurant is gelegen aan Het Wilhelmus 30 L te Maastricht.

Een hotel in Maastricht bezoeken met een gigolo 

Maastricht beschikt over een aantal bijzondere en mooie locaties waar u kunt overnachten. In Maastricht is tevens het enige 5-sterren hotel van Limburg te vinden. Het gaat om het Kruisherenhotel, gelegen aan Kruisherengang 19. Laat u hier heerlijk culinair verwennen in het bijbehorende restaurant. Door eerst samen met uw gigolo gezellig te gaan tafelen, leert u elkaar eerst beter kennen. Dit zal absoluut ten goede komen als u zich samen met uw gigolo terugtrekt in uw hotelkamer. 

Gigolo in Maastricht boeken voor koppels

Een gigolo boeken in Maastricht is ook mogelijk voor koppels. Dit gebeurt regelmatig. Heeft u er wel eens over gefantaseerd? Veel koppels zijn u al voorgegaan en komen terug bij Mr. Perfect om deze ervaring te herhalen. Wij laten uw fantasie werkelijkheid worden! Bespreek goed met uw partner wat wel en niet oké is tijdens een boeking met een gigolo. Om de date met een gigolo als stel goed te laten verlopen, is het vooral belangrijk dat jullie vooraf duidelijk van elkaar weten wat niet gewenst is. Door dit goed te bespreken, zullen jullie beide een mooie ervaring tegemoet zien! 

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bekijk onze website en laat u verrassen. Heeft u vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wie weet, tot snel… 

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s