• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Leiden

Ook in Leiden is het mogelijk om een gigolo te boeken. De gigolo kan u thuis bezoeken of in een hotel in Leiden. Een bezoekje aan een hotel met een gigolo buiten Leiden is natuurlijk ook mogelijk. Wist u dat onze gigolo’s zelfs te boeken zijn voor buiten de Nederlandse grenzen? Voor meer informatie over het boeken van een gigolo buiten Nederland, bekijkt u de pagina ‘internationale boekingen’.  Hier is alle informatie omtrent het boeken van een buitenlandse reis met een gigolo van Mr. Perfect te vinden. 

Liever in Leiden een gigolo boeken? Leiden heeft vele leuke hotelletjes waar u heerlijk samen met een gigolo kunt vertoeven. Hieronder zullen wij een aantal van deze kleine maar leuke hotels opsommen. Een tip van ons: boek tijdig een suite of een kamer. Het zijn alle zeer gewilde hotels. Het zou zonde zijn als u al een gigolo heeft uitgenodigd en het hotel volgeboekt is.

  • Boutique Hotel: Huys van Leyden, Oude Singel 212, Leiden
  • Boutique Hotel: D’Oude Morsch, Park de Put 1, Leiden
  • Boutique Hotel: De Barones van Leyden, Oude Herengracht 22, Leiden

Luxe privérondvaart in Leiden

Het is ook mogelijk om samen met uw gigolo van Mr. Perfect een luxe privérondvaart te boeken. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen aan, bijvoorbeeld: 

Het arrangement ‘luxe privérondvaart’ is uitermate geschikt voor in Leiden. Leiden ligt in een hele waterrijke omgeving en men kan er de hele dag rondvaren (zonder twee keer op dezelfde plek te hoeven komen). Een echte aanrader. Niet alleen leuk om te doen met vrienden, ook een aanrader met een van onze gigolo’s! Laat u heerlijk varen en ga aansluitend dineren. Zoek ‘s avonds samen de spanning en intimiteit op in één van de boutique hotels in Leiden. 

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die wij van Mr. Perfect u kunnen bieden? Bekijk onze website of stuur ons een bericht per mail of via WhatsApp. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Wij helpen u graag verder. Wie weet tot snel!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s