• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Friesland

Als men aan Friesland denkt, denkt men automatische aan de Elfstedentocht, watersport en de Waddeneilanden. Weinigen zullen aan een gigolo denken als het over Friesland gaat. Toch komen de gigolo’s waar wij van Mr. Perfect mee samenwerken regelmatig in Friesland. Er van alles te beleven op dit gebied. Wij bieden een aantal services en arrangementen aan die uitermate geschikt zijn om met een gigolo in Friesland te ondernemen of te beleven.

Services en Arrangementen

Een aantal services en arrangementen die u kunt ondernemen of beleven zijn:

  • Companionship Only
  • Dinner Date
  • Luxe Privérondvaart
  • First Time Experience
  • Double Couple Experience

Dit is slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die wij van Mr. Perfect bieden. Bent u nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden? Bekijk dan al onze Arrangementen & Experiences op onze website. Hier staat uitgebreid beschreven wat elk arrangement of elke experience precies inhoudt. Vrijwel elke gigolo waar wij mee samenwerken biedt deze diensten ook aan in Friesland.

Hotelovernachting met een gigolo in Friesland

Heeft u zichzelf beloofd om uzelf eens lekker te verwennen? Wat dacht u van overnachting in één van de bekendste hotels die Friesland rijk is? Hotel De Vrouwe van Stavoren is zo’n hotel. Dit hotel ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in Stavoren te Friesland. Het is een bijzonder hotel, waar u o.a. kunt slapen in heuse wijnvaten die omgebouwd zijn tot slaapvertrekken. Ook kunt u hier samen met een gigolo een hete avond beleven. De mooiste kamer vinden wij de ‘Wijnvat Wellness Twins met Sauna’. Hier kunt u samen met uw gigolo in alle rust en privacy genieten van sauna, jacuzzi en natuurlijk het allerbelangrijkste: van elkaar. Een hete nacht op alle vlakken!

Met een gigolo op de Waddeneilanden

Natuurlijk zijn er meer mooie hotels in Friesland waar u met een gigolo kunt verblijven, zowel op het vaste land als overzees. U kunt er namelijk ook voor kiezen om op één van de Waddeneilanden een hotel te boeken samen met uw gigolo. De eilanden die bij de provincie Friesland horen zijn: Terschelling, Ameland, Vlieland en Schiermonnikoog.

Waar u ook zult verblijven met uw gigolo in Friesland, wij garanderen u een perfecte ochtend, middag, avond en/of nacht!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s