• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo ervaring

Veel vrouwen en stellen zijn u al voorgegaan en hebben ervaring opgedaan met een gigolo. Een goede gigolo-ervaring kunt u het beste opdoen bij een gerenommeerd bureau. Wij van Mr. Perfect raden u dit aan, omdat u dan verzekerd bent van kwaliteit. Wij kennen bijvoorbeeld al onze gigolo’s persoonlijk en kunnen daarom zorgen voor een perfecte match. Op deze manier streven we ernaar dat gigolo-ervaring uw verwachtingen overtreft.

Boyfriend Experience 

Mr. Perfect biedt de zogeheten Boyfriend Experience aan. Dit is een experience die te boek staat als één van de beste gigolo-ervaringen. De gigolo zal u laten ervaren hoe het is om de perfecte ‘boyfriend’ te hebben. Veel van onze klanten vragen of innig zoenen ook bij deze gigolo-ervaring hoort. Deze vraag is vrij normaal omdat in een ander segment het zoenen ‘not done’ is. In het allerhoogste segment, waar wij van Mr. Perfect ons bevinden, hoort dit er absoluut bij. Zonder innig zoenen is de Boyfriend Experience niet compleet.

Gigolo-ervaring Fifty Shades of Perfect

De gigolo-ervaring Fifty Shades of Perfect is een erotische beleving met een heel stout randje. De naam verraadt al een beetje wat hiermee bedoeld wordt. De film Fifty Shades of Grey heeft veel losgemaakt bij dames. Wij kregen steeds meer aanvragen van vrouwen die deze ervaring willen opdoen met een gigolo. Wij zijn aan de slag gegaan om deze fantasie waar te maken en inmiddels zijn er al veel vrouwen die deze speciaal ontwikkelde gigolo-ervaring hebben beleefd. 

Gigolo-ervaring Companionship Only

Speciaal voor vrouwen of koppels die eens een gigolo-ervaring willen opdoen, maar het intieme gedeelte nog (te) spannend vinden, hebben wij een Companionship Only-arrangement in het leven geroepen. Tijdens deze date zullen er geen intimiteiten plaatsvinden. Er is alle ruimte om elkaar eerst goed te leren kennen. Daardoor wordt deze date met een gigolo vaak als heel positief ervaren. Vrouwen en koppels die deze eerste gigolo-ervaring hebben opgedaan komen vaak terug om net even dat stapje verder te gaan.

Wist u trouwens dat wij voor de gigolo-ervaring Companionship Only een aangepast tarief hanteren? Voor meer info kunt u terecht op onze site mr-perfect.nl. Hier kunt u ook de profielen terugvinden van onze gigolo’s waar u een dergelijke ervaring mee kan opdoen.

Droomt u ervan om een gigolo te ontvangen bij u thuis of in een hotel? Wij van Mr. Perfect kunnen deze gigolo-ervaring voor u waarmaken!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s