• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Dordrecht

Wanneer u aan een romantische nacht denkt samen met een gigolo, denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan Dordrecht. Toch heeft Dordrecht een aantal bijzondere hotels, hier kunt u heerlijk overnachten met een gigolo. In Dordrecht zijn de volgende twee mooie hotels te vinden: 

  • Hotel & Restaurant Villa Augustus, Oranjelaan 7 te Dordrecht
  • Hotel & Restaurant De Watertoren, Kromme Zandweg 80 te Dordrecht

Het Hotel Villa Augustus heeft 45 kamers waarvan er 20 in de oude watertoren liggen. Dit geeft elke kamer een unieke sfeer. Hotel De Watertoren heeft slecht 3 kamers. Alle drie de kamers bevinden zich in de oude watertoren. Ook hier is elke kamer uniek.

Romantisch eten samen met uw gigolo in Dordrecht

Beide hotels zijn voorzien van een restaurant waar u heerlijk kunt dineren met uw gigolo. Hoe zou u het vinden om elkaar eerst beter te leren kennen tijdens een romantisch etentje om vervolgens samen met uw gigolo de intimiteit op te zoeken in uw hotelkamer?

Wist u dat wij u van Mr. Perfect het zogeheten ‘Dinnerdate’ arrangement kunnen aanbieden? Voor dit arrangement geldt een minimale boekingsduur van 4 uur. De eerste twee uren zult u samen met uw gigolo doorbrengen in een openbare ruimte. De twee uren erna bieden u de mogelijkheid om uw gigolo beter te leren kennen en mee te nemen naar uw hotelkamer. Om vervolgens in de hotelkamer de opgebouwde spanning en intimiteit tot uiting te laten komen. 

Uw stoutste fantasieën en of fetisj laten uitkomen in Dordrecht

Helaas durft nog niet iedereen vrijuit te praten over het onderwerp seks. Raar eigenlijk, aangezien (bijna) iedereen het wel doet. Hoe fijn is het om ongeremd van elkaar te kunnen en mogen genieten? Elkaar te ontdekken? Wat vindt hij of zij lekker en waar krijgt men dat heerlijke gevoel van? Zonde om dan niet alles met elkaar te (kunnen) bespreken.

Het gebeurt regelmatig dat een gigolo van Mr. Perfect geboekt wordt om deze speciale fantasieën te laten uitkomen. U kunt ons uw fantasie of fetisj vertellen en wij zullen ervoor zorgdragen dat deze uitkomt. Samen met u zoeken wij de gigolo uit die het beste bij u past om uw fantasie werkelijkheid te laten worden. Een gigolo van Mr. Perfect kan u thuis bezoeken, maar het is ook mogelijk om af te spreken in een hotel in Dordrecht. Uiteraard kan de gigolo u ook buiten Dordrecht komen bezoeken. Wilt u meer weten over deze dienst? Klik dan hier

Wij van Mr. Perfect hopen snel uw fetish of fantasie te mogen verwezenlijken! 

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s