• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Den Haag

Bent u op zoek naar een high-class gigolo in Den Haag? Iemand waar u een gezellige en intieme avond mee kan beleven? Wij van Mr. Perfect kunnen u wellicht helpen. Neem gerust een kijkje op onze website om alle mogelijkheden te bekijken. Elke gigolo waar wij mee samenwerken bezoekt u graag in Den Haag of omgeving. Zij komen bij u thuis of op de door u gewenste locatie. Elke gigolo kan u overal mee naar toe nemen. Of dat nu naar de sauna is of naar een restaurant of wellicht voor een bezoek aan een museum. Buitenstaanders zullen denken dat u met uw partner op stap bent. 

Companionship Only

Wist u dat het ook mogelijk is om af te spreken met een gigolo zonder dat hier intimiteit aan te pas komt? Bij Mr. Perfect boekt u hiervoor het ‘Companionship Only’ arrangement. Dit arrangement is uitermate geschikt om de gigolo in kwestie eerst beter te leren kennen. Ga bijvoorbeeld samen uit eten in één van de vele restaurants die Den Haag rijk is. Krijgt u tijdens deze date toch behoefte aan intimiteit? Dit is altijd mogelijk. Maak het kenbaar bij ons en wij zullen de date verlengen. Vervolgens kunt u de date thuis voortzetten, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de date voort te zetten in uw hotelkamer of suite. Natuurlijk is het ook mogelijk om de date op een andere dag voort te zetten. Dit kan in Den Haag, maar het is ook mogelijk om op een andere plek in Nederland af te spreken. Benieuwd naar de tarieven van dit arrangement?

Hotels in Den Haag

Den Haag heeft niet alleen vele mooie en goede restaurants. Hotels zijn er namelijk ook in overvloed. Van gezellige boetiekhotels tot super de luxe hotels. Den Haag heeft het allemaal. Graag doen wij een aantal aanbevelingen: 

  • Hotel des Indes (voormalig stadspaleis van Baron van Brienen, adviseur van koning Willem III)
  • Hilton Den Haag
  • Amrâth Hotel Kurhaus
  • Hotel t’ Goude Hooft

De laatstgenoemde in het rijtje is zeker niet de minste. Het is een klein hotel in het centrum van Den Haag. De suite “Het Vredespaleis” is een aanrader. Een mooie gezellige suite verdeeld over twee verdiepingen voorzien van een riante jacuzzi en een stoom-douchecabine. Een heerlijke suite om samen met uw  gigolo te kunnen relaxen en de intimiteit te doen laten oplaaien. Tevens een perfecte locatie om een BFE (Boyfriend Experience) te ervaren. Mr. Perfect: laat uw dromen uitkomen en boek een gigolo in Den Haag! 

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s