• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant en onder andere beroemd om zijn middeleeuwse stadshart en zijn unieke tunnel grachten. Natuurlijk moeten we de meer dan prachtige gotische Sint-Janskathedraal niet vergeten. Daarnaast staat Den Bosch bekend om de vele leuke en gezellige straatjes met de vele gezellige en leuke restaurants. Den Bosch is een ideale stad om samen met een gigolo van Mr. Perfect te verkennen. Of u nu samen met uw gigolo door het middeleeuwse stadshart wilt struinen of lekker uit eten wilt gaan, in Den Bosch kan het.

Restaurants om samen met een gigolo te bezoeken

Heerlijk dineren in Den Bosch? Hieronder hebben wij voor u een aantal restaurants geselecteerd om samen met een gigolo te kunnen bezoeken: 

  • Restaurant Noble, Wilhelminaplein 1, 5211 CG Den Bosch
  • Sense Restaurant, Jeroen Boschplein 6, 5211 ML Den Bosch

Wilt u samen met een gigolo genieten in een restaurant met een iets minder formele sfeer? Wij raden de volgende restaurants aan:

  • Côte Bar Bistro, Korte Pulstraat 4, 5211 Den Bosch
  • Suizen Fine Aslan Cuisine, Hofplein 95-96, 5223 LS Den Bosch
  • Oerwoud-Plants, Vughterstraat 84, 5211 GL Den Bosch

Wist u dat u bij Mr. Perfect het zogeheten ‘dinnerdate arrangement’ kunt boeken? Dit is een arrangement waarin u de eerste twee uur samen met uw gigolo in een restaurant doorbrengt. Hier leert u elkaar beter kennen. De connectie die u tijdens de dinnerdate opbouwt, zal een goede uitwerking hebben op het intieme gedeelte van uw date (in de slaapkamer). 

Spa Experience met een gigolo in omgeving Den Bosch

Ultiem ontspannen in meer dan goed gezelschap? Volledig tot rust kunnen komen terwijl u samen met een gigolo geniet van een overheerlijke massage? Dit alles, en meer, is mogelijk bij Thermen Berendonck in Wijchen. Thermen Berendonck is gelegen aan de Oude Teersdijk 15. Hier kunt u samen met een gigolo van Mr. Perfect een aantal uurtjes heerlijk wegdromen en ontspannen. Wijchen ligt slechts op 30 minuten rijden vanaf Den Bosch. De gigolo’s van Mr. Perfect vergezellen u graag tijdens een dergelijk uitstapje en weten dit erg te waarderen. 

Stelt u zich eens voor.. heerlijk ontspannen en genieten tijdens de ‘Spa Experience’ om vervolgens de date voort te zetten in een intieme sfeer! Tijdens deze date hebben u en de gigolo elkaar beter leren kennen wat ten goede zal komen in de verdere date die wellicht voortgezet zal worden bij u thuis of in een hotelsuite. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Mr. Perfect: laat uw dromen uitkomen en boek een gigolo in Den Bosch!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s