• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Gigolo Brussel

Brussel is een prachtige oude stad met veel mooie grote en kleinere hotels. Vrijwel al onze gigolo’s kunnen u komen opzoeken in Brussel. Natuurlijk is het ook mogelijk om één of meerdere van onze gigolo’s bij u thuis te ontvangen in Brussel. Een gigolo van Mr. Perfect zal u nooit ontvangen bij hem thuis. Of dit nu in Brussel is of daarbuiten.

Waarom een gigolo van Mr. Perfect uitnodigen in Brussel?

Op de vraag waarom u een gigolo van Mr. Perfect zou uitnodigen in Brussel kunnen we kort zijn. Een gigolo van Mr. Perfect is professioneel en met zorg door ons gecast en opgeleid. Hierdoor bent u gewaarborgd van kwaliteit. Wij van Mr. Perfect kunnen samen met u de best mogelijke match voor u vinden. Hierdoor zal u een avond beleven met een gigolo in Brussel om nooit meer te vergeten.

Wat zijn de mogelijkheden om een gigolo te ontvangen in Brussel?

Op onze site, mr-perfect.nl, staan een aantal services en experiences die u zou kunnen boeken om samen met een gigolo in Brussel te ondernemen. De meest geboekte experience is de Boyfriend Experience. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de Spa Experience, waarbij u samen met een gigolo een spa bezoekt. Dit kan in één van de vele privé spa’s zijn die Brussel rijk is of gewoon een openbare spa/wellness in Brussel. Heerlijk samen met een gigolo een aantal uurtjes doorbrengen in een spa, ziet u het al voor u?

Kan ik samen met mijn man een gigolo boeken om ons te bezoeken in Brussel?

Op de vraag of u samen met uw man een gigolo zou kunnen boeken in Brussel kunnen wij u melden; “jazeker kan dat”. Niet alle gigolo’s die voor Mr. Perfect werken bieden deze service aan. Op onze site, mr-perfect.nl, staan alle profielen van onze gigolo’s. Vrijwel alle diensten die de gigolo aanbiedt staan vermeld in zijn profiel. Mocht u daar vragen over hebben dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon, mail, WhatsApp of via het daarvoor bestemde contactformulier dat bij ons op de site staat. Wij zullen al uw vragen naar eer en geweten beantwoorden en uiteraard in volle discretie. 

Een aantal van onze gigolo’s zijn biseksueel. Dus in het geval dat u en uw man verwend willen worden door de gigolo die bij u op bezoek komt in Brussel, kunt u dat aangeven en wij zoeken dan naar de best mogelijke match. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s