• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Conservatorium Hotel bezoeken samen met een gigolo

Er zijn van die dagen dat je jezelf eens wil laten verwennen. Dat kan natuurlijk door bijvoorbeeld naar een wellness center te gaan of jezelf te trakteren op een heerlijke overnachting in één van de mooiste hotels van Amsterdam namelijk het Conservatorium Hotel. Om de avond compleet te maken zou u ook kunnen overwegen om een gigolo van Mr. Perfect langs te laten komen. 

Een gigolo van Mr. Perfect ontvangen in het Conservatorium Hotel is altijd mogelijk. U kunt ervoor kiezen om met de gigolo in het Conservatorium Hotel te gaan eten of u kunt de gigolo eerst uitnodigen om samen in het Conservatorium hotel een massage te nemen.

Spa Experience 

Natuurlijk bent u, als u een gigolo uitnodigt voor een bezoek in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, niet gebonden aan het hotel. U zou er ook voor kunnen kiezen om met een gigolo vanuit het Conservatorium hotel eerst naar bijvoorbeeld Spa Zuiver te gaan. Bij Mr. Perfect op de website staat een Spa Experience omschreven. Deze kunt u ook boeken als u met een gigolo in het Conservatorium Hotel zit. 

De Spa Experience is slechts 1 van de vele experiences die wij bij Mr. Perfect aanbieden. Een aantal experiences die u ook zou kunnen boeken met een gigolo in het Conservatorium Hotel zijn:

Dit is slechts een kleine greep uit alles van wat Mr. Perfect aanbiedt van dat wat u zou kunnen gaan ondernemen samen met een gigolo in het Conservatorium Hotel. Heeft u zelf andere ideeën om de tijd samen met een gigolo door te brengen in het Conservatorium Hotel dan kan u dat natuurlijk bij ons aangeven. Wij leveren ook diensten op maat. Dit doen we niet alleen als u met een gigolo in het Conservatorium Hotel verblijft, maar ook als u in een ander hotel verblijft.

Contact opnemen voor maatwerk

Indien u bepaalde afwijkende ideeën heeft om een avond door te brengen met een gigolo in het Conservatorium Hotel of in welk hotel dan ook, neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via mail, WhatsApp of gewoon lekker ouderwets via de telefoon. Ook zou u het contactformulier dat wat bij ons op de website staat kunnen invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wellicht tot snel.

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s