• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

Nachtje Amstel Hotel met een gigolo van Mr. Perfect

Heeft u er weleens aan gedacht om eens een lekker nachtje weg te gaan? Een avond en een nacht omgeven in luxe en weelde? Wat dacht u dan van een nachtje doorbrengen in het Amstel Hotel in Amsterdam samen met een gigolo van Mr. Perfect. Het high class gigolo bureau Mr. Perfect kan een date op maat regelen voor u. Of u nu als dame alleen bent of samen met uw partner. Mr. Perfect kan voor u een onvergetelijke nacht verzorgen in het Amstel Hotel samen met een gigolo.

Samen met uw partner een gigolo laten komen naar het Amstel Hotel in Amsterdam

Veel mensen denken dat een gigolo vrijwel altijd alleen geboekt wordt door een vrouw. Niets is minder waar. Er zijn heel veel stellen/koppels die een gigolo boeken. Zij laten een gigolo bij hun thuis langskomen of in een hotel. Er gaan regelmatig gigolo’s van Mr. Perfect op bezoek bij stellen in bijvoorbeeld het Amstel Hotel. Check hier voor de mogelijkheden.

Het Amstel Hotel is één van de mooiste en bekendste hotels in Amsterdam. Hier kunt u als stel/koppel een heerlijke nacht beleven met een gigolo. De ruim opgezette suites in het Amstel Hotel zijn van de allerhoogste kwaliteit en zo ook een gigolo van Mr. Perfect. De combinatie van een waanzinnige luxe suite in het Amstel Hotel en een mooie en intelligente gigolo van Mr. Perfect staan garant voor een onvergetelijke date.

Met een gigolo vanuit het Amstel Hotel een luxe rondvaart maken

Het is ook mogelijk om met een gigolo vanuit het Amstel Hotel een luxe rondvaart te boeken. Op de website van Mr. Perfect kunt u meer informatie terugvinden over deze experience. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om u te laten ophalen bij het Amstel Hotel en daar aan boord stappen samen met een gigolo. Na een mooie en romantische vaart te hebben gehad, kunt u zich samen met de gigolo ook weer laten afzetten bij het Amstel Hotel. 

Neem gerust eens contact met ons op als u een gigolo zou willen boeken of gewoon voor meer informatie. Wij staan u graag te woord. Onze contactgegevens kunt u terugvinden op Mr. Perfect.nl. Wie weet, tot snel!

Heeft u vragen over betalingen of betalingsmethodes?

Bekijk onze tarieven om meer te weten te komen over betalingsmogelijkheden en de tarieven van onze arrangementen.

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s