• Betrouwbare en eerlijke service
  • Discreet bureau
  • De echte Boyfriend Experience
  • Snelle en heldere communicatie

HIGH-CLASS GIGOLO JAMES: ‘ZE WILDE EEN PROFESSIONAL ZODAT HAAR GRENZEN NIET ZOMAAR WERDEN OVERGEGAAN’

Als high-class gigolo en eigenaar van het bureau ‘Mr. Perfect’ beleeft James vaak bijzondere dates.

Voor LINDA. schrijft hij deze keer over een vrouw die haar grenzen een stukje wil verleggen.

“Beste mr. Perfect, ik heb lang nagedacht of ik dit moest doen, maar ik leef maar één keer en voor mijn gevoel leef ik niet als ik ook dit stukje voor mezelf niet heb geregeld. Ik ben een vrouw van 38 jaar en ik ben in mijn jeugd seksueel misbruikt. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik langere tijd niets van mannen moest weten […].”

Zo begon de e-mail die ik op een zondagmiddag van Janet* kreeg. De e-mail greep mij meteen aan. Janet vertelde namelijk heel openhartig over haar verleden en het seksueel misbruik wat zij heeft meegemaakt. Het contact met mannen was daardoor volledig verpest en ze dacht altijd dat ze aseksueel was. Ze was inmiddels al langere tijd in therapie en merkte dat haar seksuele verlangen er wel was maar dat het was weggestopt. Het lezen van erotische verhalen wond haar wel op, alleen het daadwerkelijk uitvoeren en dat ze zich zou moeten laten aanraken door een man was langere tijd nog een enorme drempel. Die drempel wilde ze nu langzaam over en daarbij gebruik maken van de diensten van mr. Perfect. Dat ze een professional wilde had er mee te maken dat ze dan zekerheid had dat haar grenzen niet zomaar werden overgegaan. Zij wilde bepalen hoever ze ging.

Het verzoek van Janet is (jammer genoeg) eerder regel dan uitzondering. Daarom wilde ik haar graag van dienst zijn. We spraken af dat de date als ‘first time experience’ zou worden ingevuld. Dat betekent dat we beginnen met een date van drie uur en dat ik de hotelsuite zal regelen.

Zo gezegd zo gedaan. Ik had een prachtige suite geregeld met een aparte loungehoek. Precies op het afgesproken tijdstip klopte Janet aan. Ik deed open en liet haar binnen. Ze zag er goed uit, had haar haren opgestoken en een zwarte jurk aan met een lange gewatteerde jas eroverheen.

In dit geval laat ik mijn gevoel spreken en observeerde ik haar lichaamstaal. Ze was lichtelijk gespannen, maar ik zag ook dat ze blij was om mij te zien. Ze begroette me en gaf me drie zoenen, maar hield wel een bepaalde afstand. Ze begon gelijk aan een stuk door te praten en vertelde over hoe ze bezig was geweest met de dag. Ze was van alles vergeten, wist niet of dit de juiste jas was die ze moest aantrekken en of ze nou wel of geen lippenstift op zou doen. Ik glimlachte naar haar en liet haar even uit ratelen. Tijd is belangrijk om te kunnen ontspannen. Op zo’n avond is het namelijk belangrijk dat ze zich comfortabel voelt. Helemaal nu ze alleen op een hotelkamer zit met een voor haar vrij onbekende man. Niets moet, bijna alles mag.

Ik nam haar jas aan en gaf aan dat we lekker in de loungebank konden gaan zitten borrelen. Ik schonk een glas champagne voor ons in en ging naast Janet zitten. Ze was nog aan een stuk door aan het praten. Ik kwam dichterbij en streek al luisterend langs haar wang en nek richting haar schouder. Janet viel gelijk stil. Ze keek me aan en ik zag dat ze mij vertrouwde.

Ze boog haar gezicht naar dat van mij en begon mij te zoenen. Ik liet het gebeuren. Ze stopte even, keek mij diep in de ogen aan en zei dat ze het enorm spannend vond. Haar lichaam trilde zelfs een beetje. Ze boog weer naar mij toe en begon me te zoenen. Heel langzaam voelde ik haar handen over mijn benen gaan naar mijn borst. Ze taste mijn lichaam helemaal af. Langzaam streek ik ook met mijn handen door haar haren en langs haar schouders en armen. Helemaal langs haar lijf, maar de meeste intieme delen sloeg ik expres nog even over.

Janet liet het gebeuren, haar gespannen lijf begon te ontspannen en ze schoof haar jurkje zelf iets omhoog. Dit was voor mij het teken. Langzaam gleed ik met mijn hand onder haar jurk. Ik legde eerst rustig mijn hand op haar clit en controleerde haar ademhaling. Die was rustig maar opgewonden. Ik bleef haar zoenen en begon haar te vingeren. Janet begon te kreunen en stopte met zoenen. Ze gooide haar hoofd naar achteren over de bank en kwam squirtend klaar. Ik genoot ervan dat zij genoot.

Dit spel hebben we nog een paar keer herhaald. Op een gegeven moment streek ze met haar handen over mijn (inmiddels keiharde) lid en haalde hem eruit. Ze begon mij af te trekken. Toen ik bijna klaarkwam, vroeg ik of ze nog een stap verder wilde gaan. Ze keek even bedenkelijk, maar gaf aan dat ze het wel even genoeg vond voor de eerste keer. Wel maakte ze haar verdienste naar mij nog even af. Ze keek triomfantelijk toen ik ook kreunend kwam.

Ze liep richting de badkamer en friste zich even op. Toen ze terugkwam zag ik dat er een enorme spanning bij haar was verdwenen. Ze kwam weer naast mij zitten op de bank en kuste me en bedankte me. Ze ging even tegen me aan liggen en ik voelde dat het oké was. Ze had genoten.

De volgende dag kreeg ik een mailtje van Janet waar zij onder andere dit aan mij schreef: “Lieve James, ik zou je graag eens weer zien en mijn grenzen weer een stukje verder opzoeken.”

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact op nemen met Mr. Perfect. Wij helpen u graag!

Contactgegevens

Tel: + 31 6 25 25 60 46

WhatsApp: + 31 6 25 25 60 46

Email: info@mr-perfect.nl

Mr Perfect

KvK: 82733260
Btw: 862583688B01

Services

Arrangementen
Experiences

Gigolo’s

Bekijk onze gigolo’s